Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kbot

deco97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym się spytać ile zbieracie na podwajaczu na kbocie napiszcie tez na jakiej mapie . Ja w godzine dzis zebrałem 6 k uri na mapie 2-5 i okolo 60 energi. Pytam mniejwiecej z ciekawosci bo ostatnio widzialem ze noobkiller sie chwalil ze 195 000 przez 24 godziny wyciągnoł.

TO JUŻ JEST KONIEC ...

Opublikowano

hmm... nie wiem jak oni to robią ;) ja boce na mx1 latam roznymi statkami ale jak chce bocic to vega fe i na bitewne + podwajacz mam jakies 140k uri a jak 190 to nie wiem ;D

12096517424cdeec1e1a459.jpg

sygnatura1.png

Opublikowano

jak się ma 30 generatorów do speeda te bonusy na większy lot to to jest możliwe :)

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano (edytowane)

jak się ma 30 generatorów do speeda te bonusy na większy lot to to jest możliwe :)

a więc: jeżeli na 2-5 zbierasz 6k uri to na bitkach +50%...to będzie 9k uri razy 24 to masz 216k uri na bitkach

p.s.

ja na 2-5 zebrałem przez godzine 7k na podwajaczu

Edytowane przez feros

Gram w DO od lipca 2009 roku....

Opublikowano

mozliwe ale na bitkach bedziesz padac co zdecydowanie obnizy ilosc teraz mialem 7 k uri prawie takze koncze teraz botowac dzien przerwy a potem 24 bedzie bot chodził przez 3 dni mysle ze bedzie z 400-450 k uri :D

TO JUŻ JEST KONIEC ...

Opublikowano

Przyznam ze zuuzylem troche sepromu (250) na same napedy :P

I efekt byl zajebisty xD zamiast 2900 uri na godzine mam teraz 3900 uri na godzinke (bez podwajacza).

A na koncie na ktorym mam zbugowana konfe z sepromem 5100 urki na godzine bez podwajacza :))

Mysle ile wyciagne na bitewnych xP

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

Z tym to po 300 000 wyciongauem :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...