Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W jaki sposób można szybko kupić minecrafta ?? Próbowałem przez sms ale na konta gier ta obsługa w tej chwili nie działa i nie wiem ile to kosztuje ;pp W jaki sposób można to szybko zrobić ?? Dodam , że nie mam 18 lat i nie mam zamiaru prosić rodziców o gre ;pp Help , może jest sposób w sklepie ?? xD tak jak doładowanie do fona , placisz 50 zl i dostajesz gift-coda na papierku xD @offtopic ile sie czeka na potwierdzenie konta na allegro i czy trzeba mieć 18 lat , żeby zamawiać coś i na czym to polega ?? wypelniasz formularz i ci przychodzi poczta ? Będą plusy czy minusy ;p

Opublikowano

Poszukaj na allegro, bądź oficjalna strona (minecraft.net) - najbezpieczniej i gwarancja.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Poszukaj na allegro, bądź oficjalna strona (minecraft.net) - najbezpieczniej i gwarancja.

no a na czym polega kupywanie na allego i czy jest tak jakby konto dla niepełnoletnich ?

Opublikowano

Nie wiem czy jest konto dla nie18+, ale zawsze możesz się podać za takiego , że masz tyle. Konto bankowe, od kogoś bądź kasa pocztą. Pogadaj z tym który to sprzedaje, z nim ustalaj zasady.

Miyoshi

Slayer -.-

Opublikowano

jeszcze jakieś propozycje , bo najbardziej narazie pasuje mi ( jeśli jest taka możliwość) sms'em , ale nie wiem ile to kosztuje xD

Opublikowano

Na konta gier sms podobno 120 zl :)

muahah , to odpada xD 120 zl za coś co jest warte 30 zl xD

Opublikowano

Albo, tak jak mówiłem z oficjalnej strony. Poproś kogoś z rodziny kto ma konto bankowe, daj mu kasę a niech Ci przeleje te 55 zł i będziesz miał.

Miyoshi

Slayer -.-

Opublikowano

Zrob sobie konto na allegro junior i kase przelejesz na poczccie ;)

a jak to wygląda wchodze tam i co dalej xD ?

mam prawie 13 lat xD

Opublikowano (edytowane)

Rejestrujesz sie Konto junior oczywiscie Podajesz prawidlowe dane przysylaja ci list z allegro pozniej kupujesz i wysylasz kase na poczcie :D Cala filozofia ;D

200Post ! Yeah xD

Edytowane przez Xenoxik

xenoxik.png

Minecraft <333

Opublikowano

Witam możesz też zrobić tak że w Żabce na kontagier jest taka możliwość drukujesz taki papierek oni ci dają download z kontagier,drukujesz go i zanosisz do Żabki.

Ale jest mały problem ale malusieńki B) Babka ci daje kartkę idziesz do kogoś dorosłego z rodzinny wypełnia wszystko tam imię nazwisko itp... i wysyłasz im pieniądze i po 20min masz na E-mail gift-code

to kosztuje chyba 45zł jak się nie myle.

ale przy rejestracji na kontagier pamiętaj aby podać twój e-mail.

sonsond.png

"Na pewno znasz takie noce, ten destrukcyjny moment,

W którym każda myśl waży grubo ponad tonę"

Opublikowano

Dzieki za odpowiedzi ;]] sonson najbardziej mi wytlumaczyl i najlepiej , bo pare kroków od domu mam żabke xD

Opublikowano

Witam...

Wchodzisz w kontagier.pl klikasz paycash czy jakoś tak i tam masz opcjie i wchodzisz w płatność żabce drukujesz jakiś kwit i idziesz do żabki ale musisz kupić kartę w żabie a jeśli masz to idziesz płacisz czekasz 10 minut na maila ci przychodzi give cod i wpisujesz go do konta i masz ja tak zrobiłem :D

86074106.png

Sygna by EaGGe

Opublikowano (edytowane)

Ziomek przed chwilą to napisałem ^^ poco spamisz, napisałeś to samo co ja nic nowego dla autora do tematu nie wnosisz. -.-

Edytowane przez SonSon♫

sonsond.png

"Na pewno znasz takie noce, ten destrukcyjny moment,

W którym każda myśl waży grubo ponad tonę"

Opublikowano

no już nie ma wyboru w żabce , bo patrze i nic ;[[ a chcialem leciec dzis ;//

Opublikowano

Zrób konto na allegro.

Znajdź najtańszy GiftCod z Automatem 24/7.

Wybierz opcje płace z allegro i w 5min masz GidtCode.

A konto allegro można mieć od 13 Lat.

Edit@Na konta gier chyba jest płatność dotpay: Tam masz usługę płacę w żabce i drukujesz kwitek.

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Popros kogos z rodziny zeby ci kupil giftcode na kontagier. Po zakupie dostajesz maila z giftcode, przepisujesz na minecraft net i masz oryginalnego majnkrafta ;)

Sam kupywalem na kontagier

;)