Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Instalka

Marchewka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc jest taki problem... Chce zainstalowac Silka, wszystko jest fajnie, tradycyjnie 30min odpala się instalka a nagle taki błąd...

joziom.jpg

Kiedyś instalowałem silka i było wszystko git a dziś... Kiedyś instalowałem normalnie, próbowałem na innych dyskach, nic nie daje.

Prosze o fast odp z góry thx

marchew.gif

Czas na... MARCHEWKE!

Opublikowano

sprawdz czy masz wszystko ok.. tzn sterowniki , net frameworki ...... wyszukaj na kompie wszelkie pliki zwiazane z silkroadem (ogolnie pliki gry) i je usun a nastepnie pobierz instalke z oficjalnej strony silkroad..

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

no raczej -_- usun wszystko co zwiazane z Silkiem i zainstaluj nowgo jak nie bedzie ci dzialac to wlasni epobierz z oficialnej strony silka jeszcze raz

Opublikowano
No więc jest taki problem... Chce zainstalowac Silka, wszystko jest fajnie, tradycyjnie 30min odpala się instalka a nagle taki błąd...

joziom.jpg

Kiedyś instalowałem silka i było wszystko git a dziś... Kiedyś instalowałem normalnie, próbowałem na innych dyskach, nic nie daje.

Prosze o fast odp z góry thx

Spróbuj może wyłączyć raportowanie błędów :P (PPM na Mój Komputer, Właściwości, Zaawansowane, Raportowanie błędów, Zaznaczasz "Wyłącz raportowanie błędów" i odznaszasz "Powiadom mnie, jeśli wystąpią błędy krytyczne")

Opublikowano

A więc... Pliki są wszystkie usunięte, raportowanie wyłączone a daje to tylko tyle że raport nie wyskakuje... A instalka się zamyka. Instalka jest z oficjalnej strony nadal nie chodzi... Czekam na kolejne propozycje.

marchew.gif

Czas na... MARCHEWKE!

Opublikowano

jak masz jakiegos kolesia to idz do niego , skopiuj całego silka na pena czy cus... i wklej u siebie , bedzie dzialalo bo sam tak robilem =]

WHAT PART OF

SHUT THE

FUCK UP

DONT YOU UNDERSTAND?

Conan.png Tapai.png Shogo_PL.png ___MagiC___.png

Opublikowano

Ten blad mi juzkiedys wyskakiwal w casie instalacji mi pomoglo to ze instalkee przenislem z dysku "D" na dysk "E" wtedy dopiero moglem instalowac

Und3rsoldier.png

Opublikowano

A ja bym proponował zrobic formata. Tez miałem bardzo dawno temu taki problem, zrobiłem formata i wszystko działało..

A może jakis Anty Vir Ci blokuje.?

Jeżeli pomogłem, daj 5*

Bez bota to nie robota !!!

9js41qdsv6v29p22zf.gif

Opublikowano

Dobrze... Dzięki że próbowaliście mi pomóc... Okazało się że mam "zepsutego" Windowsa, co za tym idzie będzie przeinstalowywany... Możliwe że dlatego silkroad nie chce odpalic... Temat do zamknięcia

marchew.gif

Czas na... MARCHEWKE!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...