Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Niedawno znalazłem edytowany plik systemmsg-e.dat i edytowałem go lekko, zauważyłem że na środku ekranu pokazuje tylko "Zadałeś dmg." zamiast "Zadałes xxx dmg."

Pomoże ktoś jak zrobić aby pokazywało zadawane dmg? Dodam że w "System Message Window" dmg jest normalnie pokazywane, tylko na środku coś nei chce ;/

PS: Nie będę tutaj mówił w czym otworzyć ten plik, ten kto będzie chciał mi pomóc na pewno będzie wiedział jak to otworzyć :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Po 1 jaka kronika po 2 jaki to dmg od mobka gracz od upadku wszystko musi być przedstawione by ci pomoc jednym słowem dokładny opis:) wtedy pomoge

chaotic.jpg
Opublikowano

może być problem ponieważ submassage z tego co pamiętam nie akceptuje niektórych warunków kodowania jak tylko ściągnę klienta dokładnie sprawdzę ale pamiętam ze mi kiedyś tez taki błąd wyskakiwał spróbuj

2262 1 a,Oberwales $s2 dmg od -----> $c1.\0 3 0 0 A6 FF a, a, 6 0 1 1 0 a,Oberwales $s2 dmg od -----> $c1.\0 a,$s2.\0

sprawdź wg mnie tak powinno być poprawnie lecz musisz wytestować jesli to dziala to masz gotowy schemat do nastepnego wyswietlania

chaotic.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...