Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Longjuyt2 Offf ?

ernix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sorry. Pomyłka ;] Ale to i tak już nieistotne.

A co do tej strony, to najpierw trzeba sie zalogowac na longjuyt2.com/shop/index.php, a potem wybrać na down123.do.funpic.de/is/etc.html, co chcemy. W przeciwnym wypadku pojawi sie tekst, ze nie jestesmy zalogowani

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
i huj . chwile pograłem kick i bład podczas łączenia się z serwerem

Tak samo ;/ jkupiłem bodzio kick i chuj i z nowu to samo ja jebie wypeirdalac z tego serva nooby ktorzy crashuja go co chwile

Opublikowano

pierwsze co jak wam wchodzi do wyboru postaci a nie wchodzi do gry to sobie poczekacje... najwyrazniej wylogowaliscie sie gdzies w miescie albo kolo dozorcy a zanim wszystko sie z tamtad zaladuje mija ladne kilkanascie minut do tego dochodza jeszcze lagi z servera wiec nie narzekajcie...

rano logowalo mnie w pol min jak bylem na respie i jakies 3-5 min gdy w miescie

teraz na respie 6 min a w miescie wlasnie sprawdzam bo mnie wywalilo... i tak zleksza loguje sie juz 15 min...

Opublikowano

Ja przynajmniej nie gram na takim servie szkoda czasu grąłem na godmt2 wbilem 87 eq +9 wlasnej roboty i ban tutaj będzie tak samo zbanują wasze konta i będzie spokój bo polak na takich grach potrafi tylko zjebać

Pomogłem??? Daj *5 ...

post-57944-1244653678.gif

Pomogłem??? Daj *5 ...

Gram w metina xD

Monastyr 77lv nick Pampix

Grymuar lv 60 nick Pampix

Longjuyt2 lv 83 PampiX

Staram się grać ostro i być TOP

1

Jeżeli uważasz że Owned! i Bambos to Cwaniaki przez duże C xddd to skopiuj to do swojej sygny
Gość Mounthains
Opublikowano

tak znów nie działa serv pewnie postawili serva na jakimś guwnie... żeby tak server padał...

Opublikowano
Ja przynajmniej nie gram na takim servie szkoda czasu grąłem na godmt2 wbilem 87 eq +9 wlasnej roboty i ban tutaj będzie tak samo zbanują wasze konta i będzie spokój bo polak na takich grach potrafi tylko zjebać

Pomogłem??? Daj *5 ...

Taaaaaaa własnej roboty, czekaj bo uwierze -.-

Na zdjęciu w profilu 13743.59 units/second niech ktoś mnie pobije ;D

Opublikowano

Dobra przestańcie biadolic o polskim privie, w pekinie jest teraz 01:41:00

A ogólnie 03:41 więc pewnie serwer naprwaiają, konserwują czy chuj wi co.

Na zdjęciu w profilu 13743.59 units/second niech ktoś mnie pobije ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...