Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban Na Swordonline

mpcfan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo mam maly problemik gram sobie na prywatnym servie sword online i mam mala lipe poniewaz zachcialo mi sie troszke pohaxowac a mam tam dosc wysoki lvl i podoba mi sie ten serverek wiec prosze o pomoc

1 wlaczylem revo

2 zamknal mi sie kal

3 nie moglem go walczyc bo poazywal mi sie komunikat Your ID is Blocked By GBL

4 mam problem

jesli ktos moze mi pomoc niech tu napisze prosze o pomoc mpc fan

Opublikowano

aha a teraz zauwazylem na stronce cos takiego ...

UCEs are not allowed when playing on SwordOnline. Even if they are attached to another process, you will get automatically banned by GBL and unban is impossible.

You will also get banned on Hardware ID through GBL. This means you will not be able to play on any server supported by K2O with your computer, even if your IP changes.

Opublikowano

po przetlumaczeniu to jest tak

UCEs nie są dozwolone podczas odtwarzania na SwordOnline. Nawet jeśli są one dołączone do innego procesu, otrzymasz automatycznie zakazane przez GBL i unban jest niemożliwe.

Będzie również zakazane na sprzęt ID przez GBL. Oznacza to, że nie będzie w stanie odtworzyć na każdym serwerze obsługiwane przez K2O z komputerem, nawet jeśli zmiany IP.

kurde boje sie i mam nadzieje ze mi pomozecie z tym bo nie che stracic tej postaci itp prosze o pomoc

Opublikowano

Zmien ID dysku i bedzie git, ja tak zrobilem i bana nie ma.

Musisz poszukac w necie dzialajacego programu.... (Ciezko go znalesc, a ja juz nie mam instalki)

Opublikowano
Zmien ID dysku i bedzie git, ja tak zrobilem i bana nie ma.

Musisz poszukac w necie dzialajacego programu.... (Ciezko go znalesc, a ja juz nie mam instalki)

o.O gdy wyswietlilo mu sie przed ban na . acc.

gate.png

Opublikowano

Nie uzywajcie tych translatorow omfg

@AliG

ja mam na strychu kufer zlota wartego ponad 5 mld zl, ale juz nie mam klucza =(

Nie wiem o czym gadasz o_O

Do PL wchodzisz przez NPC w Green.

Później nie włazisz do żadnej pierdolonej jaskini tylko idziesz na ,,plaże'' masz na mapie i kurwa po drodze masz stone golemy

Opublikowano

Wszystko, co możesz zrobić, to zmiana HID i nowe acc ;p

Zabawne, high lvl, a nie ma pojęcia o serwie, na którym gra. Polecam naukę j. angielskiego ;P

Opublikowano

@flow

moze jakies pojecie o ang. ma, ale uzywanie translatora jest jak tibia - do d00py

Nie wiem o czym gadasz o_O

Do PL wchodzisz przez NPC w Green.

Później nie włazisz do żadnej pierdolonej jaskini tylko idziesz na ,,plaże'' masz na mapie i kurwa po drodze masz stone golemy

• Dodaj nową pozycję...