Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SZOK@@@@@ KOMBASS TO NIE GENERAŁ pfffff

Daniel11l

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzis napisałem na gg generała prawdziwego i zapytałem się czy to ty kombass Okazało sę że generał to nie kombass .

DOWIEDZIAŁEM SIĘ TAKŻE ŻE KOMBASS TO ==== Mr. Rexio....

wysle wam wiadomosc jaką dostałem od prawdziewego generała

danielOOo

17:01:59

siema

17:02:04

to ty kombass?

Martin (general)

17:02:35

ze co??

17:02:38

ej kurwa

17:02:45

jestes juz 3 osoba co sie pyta

17:02:51

co to za osoba

17:03:04

bo jeszcze mi nikt niepowiedzial do tej pory

danielOOo

17:03:16

kombass jest to gosc z mpc który lata na koncie GENERAŁ

17:03:17

:)

17:03:19

a generał to ty

17:03:20

;)

Martin (general)

17:03:25

general to ja

danielOOo

17:03:31

taki sam nick jak ty

17:03:32

klan her

Martin (general)

17:04:22

ja to general

17:04:39

ale wiem o kogo ci chodzi pewnie o goscia o nicku mr. rexio

17:04:42

to on

danielOOo

17:04:46

noooo

17:04:47

:D

17:04:51

rexio ma avatara

17:04:53

na mpc

17:04:54

:D

Martin (general)

17:04:59

latal jakis czas na moim koncie

Kombass sorki jesli cię uraziłem przepraszam :|

KOMBASS Jeśli To nie prawda to rozumiem

Opublikowano

To bylo kombassa konto, bo z nim latałem, jak grałem na PL1, powiedziałem przyleć, to przyleciał :)

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

witam was chcialem wam powiedziec ze ja to general zmienilem niedawno firme na VRU co do konta o nicku General konto zmienialo pare razy firme teraz aktualnie jest na vru w klanie fuga i to ja latam a nie zaden kombass zaczyna mnie to wkurzac bo nawet o tym niewiedzialem ze on solowki robil moim kontem dowiedzialem sie o tym forum od daniela znam go troche poznalem go na mmo owszem moje konto bylo w her ale prawdopodobnie osoba o nicku mr.rexio ktora latala tez na pl2 ja gram w ta gre jakies 3 lata i wlozylem w nia bardzo duzo pieniedzy to prawda mam 50 pp wszystkie desingi itd. ale to mi jest obojetne chcialem wam to tutaj wyjasnic ze ja to ja kombass czy jak mu tam albo odrazu mr rexio te konto nigdy do niego nienalezalo

Członek od: 11-05-2008

Czas gry: 3,679 godz.

Ranga:

Pułkownik

Ranking: 121

i dziekuje tobie daniel ze mi o tym napisales niestety stalo sie co sie stalo ale mr. rexio dawno juz niebyl na tym koncie bo zmienilem pasy itd i niema narazie dojscia do niego ani zadnych praw ja te konto mam od poczatku niewiem czemu zaczol mowic ze to jego konto moze chcial by takie miec kto wie ale wiem ze szkoda mi go troche bo ja jestem 1 i ostatnim wlascicielem to prawda byly momenty gdzie pare ludzi pomagalo mi latac na tym koncie ale teraz ma 1 osoba haslo i nikt wiecej osoba ktora znam 2 lata i nikt wiecej juz ich niedostanie sorki za bledy w pisowni ale mieszkam od urodzenia za granica i kazdy kto mnie zna o tym wie zapraszam was na vru jak bede mozemy o tej sprawie pogadac

THX Daniel

a i jak by ktos chcial widziec te konto to moze wejsc na pokoj fuga to pogadamy

Opublikowano

Kurde po co tutaj spamujecie czymś takim... :angry:

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

To bylo kombassa konto, bo z nim latałem, jak grałem na PL1, powiedziałem przyleć, to przyleciał :)

niestety kolego to nie jego mial moje pasy i tyle i nic na to nieporadze szkoda ze takie sluchy mnie doszly o moim koncie ale co zrobie moze gadajac z wami na tsie to jakos odkrece

Opublikowano

Po pierwsze, dziwne, że zarejestrowałeś się dzisiaj po tym jak powstał ten temat.

Po drugie, dziwne, że nie zauważyłeś, że ktoś latał na Twoim koncie, nie ubywało ammo, nic nie zmieniało się w dzienniczku?...

W sumie to mnie to i tak nie obchodzi, bo nie gram na tym serwerze :)

Opublikowano

Ja też gram nie na tym serwerze... ;D

P.S kozacki awatar ?

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Kurde po co tutaj spamujecie czymś takim... :angry:

Nie spamujcie??

A jak Ty, Szymon i cała reszta spamowaliście o waszym super cracku to było dobrze??

sygnaturakill.png
Opublikowano

My możemy wszystko

Nie kurwa nie możecie wszystkiego. Myślisz, że masz koło siebie napisane "Postmaker" to wszystko Ci wolno??? Uważaj bo zawsze możesz to stracić...

sygnaturakill.png
Opublikowano

Nie stracę postmakera, najwyżej dadzą mi tu bana. Myślisz, że to jedyne forum? To się mylisz, są lepsze fora

@Topic, to kombass miał niby generała?

o.O

nie miał login generał

Opublikowano

Po pierwsze, dziwne, że zarejestrowałeś się dzisiaj po tym jak powstał ten temat.

Po drugie, dziwne, że nie zauważyłeś, że ktoś latał na Twoim koncie, nie ubywało ammo, nic nie zmieniało się w dzienniczku?...

W sumie to mnie to i tak nie obchodzi, bo nie gram na tym serwerze :)

niemowilem ze niewiedzialem ze on lata na moim koncie bo wiedzialem przeciesz sam mu dalem pasy

a co do 1 to daniel mi powiedzial o tym forum wiec zerknolem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...