Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Legenda
Opublikowano

Cześć!

Mam kilka pytań odnośnie gry w League of Legends.

1. Co oznacza skrót "ss", który często widzę podczas gry, nie wiem czy ma to coś wspólnego z dywizją Hitlerowską albo coś, ale nie ma wyjaśnienia w tym temacie.

2. 1311000583-U154749.jpg - dokładniej chodzi mi o te małe kulki, co oznacza kiedy się świeci, a co oznacza kiedy się nie świeci?

3. Jak można zdobyć np. Olimpijską skórkę dla Anivii? Bo nie ma jej dostępnej w sklepie i nigdzie, takie same zjawisko jest u innych Champion'ów nie wiem czy u wszystkich.

4. Kiedy zmieniają się darmowi bohaterowie tj. te Championy, które można wybrać do gry bez kupowania ich.

Opublikowano

1. ss oznacza to samo co mia ,z tą różnicą że ss pisze się na EU ,a mia na US

2.gdy kulka świeci się na zielono ,to znaczy że dana postać ma gotowy ultimate (ta umiejętność od 6lv)

3.niektóre ze skórek są legendarne i możliwe do kupienia tylko przez określony czas

4.co tydzień we wtorek

Opublikowano (edytowane)

1. SS/miss, pisze się ten skrót, gdy któryś z przeciwników zejdzie z linii. Na EU pisze sie 'ss' na US 'mia"

2. Kulka oznacza ulti, jeżeli jest 'zapalona' ulti jest gotowe do użycia.

3. Niektóre skórki są dostepnę tylko podczas specjalnych wydażen. Ta skórka była dostępna na czas olimpiady zapewne.

4. Bohaterowie zmieniają się we wtorki, co tydzień.

@UP szybszy <_<

@down

tak

Edytowane przez OneDay™
Legenda
Opublikowano

Aha, czyli jak się naciśnie "TAB" to ulti nie działa a po lewej stronie ulti działa, tak?

#edit.

Ok, dzięki wam dwóch za odpowiedzi, dałem wam plusy.

Można zamknąć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...