Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Xenoxmt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.Dziś postanowiłem sciągnąć clienta Xenoxmt2 sciągalem przez hostuje.net bo tam sciągało sie mi z 8 godzin ;P

No i scignalem patcha przez ten sam program.Po chwili chce rozpakowac pliki i pokazuje sie jakas tabela.Normalnie sie wszystko rozpakowuje no i wlasnie pokazuje sie tabela i niemoge zagrac na tym serwie (z patchem jest tak samo ,nie moge rozpakowac).Sądzę ze ktos mi pomoze dam ++ i 5.Raczej jak rozpakowuje clienta to wszystko rozpakowalo oprocz gry do ktorej sie wchodzi i gra(nie jestem pewny czy to powinno rozpakowac)jestem poczatkujacy więc prosze mi wszystko powiedziec pokolei

Poda ktoś plik do clienta na megaupload albo multiupload ??

Edytowane przez piotr111

Zbieram minusy !!

Opublikowano (edytowane)

Witam.Dziś postanowiłem sciągnąć clienta Xenoxmt2 sciągalem przez hostuje.net bo tam sciągało sie mi z 8 godzin ;P

No i scignalem patcha przez ten sam program.Po chwili chce rozpakowac pliki i pokazuje sie jakas tabela.Normalnie sie wszystko rozpakowuje no i wlasnie pokazuje sie tabela i niemoge zagrac na tym serwie (z patchem jest tak samo ,nie moge rozpakowac).Sądzę ze ktos mi pomoze dam ++ i 5.Raczej jak rozpakowuje clienta to wszystko rozpakowalo oprocz gry do ktorej sie wchodzi i gra(nie jestem pewny czy to powinno rozpakowac)jestem poczatkujacy więc prosze mi wszystko powiedziec pokolei

Poda ktoś plik do clienta na megaupload albo multiupload ??

też gram na tym serwerze już bardzo długo :)

może najpierw ściągnij patcha z 2.06 a potem wklej 18.07 chociaż na tą chwile akurat serwer ma usterki i nie chce łączyć :)

a jeśli Ci się nie rozpakowywuje spolszczenie jeśli o to ci chodzi to też miałem kiedyś ten problem,że spolszczenia mi się nie wypakowywały i nie pamiętam jak to naprawiłem ale spróbuj wyłączyć antywirusa a jak nie to łap spol z mojego clienta do Xenoxa http://www.speedyshare.com/files/29488391/XenoXMT2client.exe

Jak pomogłem to wiesz co robić ^^ aa tu łap jeszcze najnowszego patcha http://www.speedyshare.com/files/29488846/patch_pack_XenoXMT2_18.07.2011r.rar

Edytowane przez BadMeetsEvil

Give Me Plus ;D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...