Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DiamondMT2 [PL][DEDYK]

DiamondMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież do 22 ma być klient.

Chyba nie mogą przyspieszyć z powodu szybkości uploadu ( tak myślę ).

Serwer wygląda na zajebisty.

Patcher plik pc2.epk.lz 67%, dużo jeszcze mi zostało ? ;/

fb.com/myrodj

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zapowiada sie ciekawie tylk ociekaw jestem ile bedzie sie patchowalo bo dopiero co wlaczylem

jezeli jest to taki "zwykly serwer"

gdzie nie ma 6 i 7 bonu, bony sa normalne to zbieram juz ekipe i cisniemy

Buns_boat.gif?

Fajnie kręcą? Daj plusek.jpg:)

Opublikowano

zaje..... czemu admin tego głupiego serwa nie mogl napisac ze wystarczy wkleic do metka 2010 i nie będzie rypania z tym tylko dał sam patcher i pisze ze sam wszystko ściągnie.

Opublikowano

to co chunjo lecimy nie?;p

szkoda tylko ze w is sa kd +5 i szkaty np ripa ale da sie to przezyc, za cos serw musi sie utrzymac, pierscienie expa, 2x drop to mozna z metkow skombinowac bez is sie obejdzie

Buns_boat.gif?

Opublikowano

zaje..... czemu admin tego głupiego serwa nie mogl napisac ze wystarczy wkleic do metka 2010 i nie będzie rypania z tym tylko dał sam patcher i pisze ze sam wszystko ściągnie.

Może czas użyć mózgu i samemu pomyśleć? oO

Weteran
Opublikowano

wystarczy dacie pliki root i zaraz zrobię serverinfo i każdy bd mógł na razie pograć na kamer modzie a potem wbije na clienta

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

ShrekForever

to moze uploadnalbys potem klienta gdzies? prosciej sciagnac z hostingu jakies 700mb z full predkoscia niz z tego paczera

Buns_boat.gif?

Opublikowano

skończ już kurwa ten lament! Płaczesz bo ktoś wbił już 50 lv? Lepiej nawet gry nie zaczynaj...

No, no...wielkie słowa w ustach małego człowieka. Jeśli ten post Cię zadowolił, to znaczy, że nie dojrzałeś.

Pozdrawiam.

Jinno - 4 ever.

Opublikowano

witajcie mam problem niemoge sie zarejestrowac ;< ponieważ nie widzę kodu do przepisania niema go ... próbowłem wszystko zmiana przeglądarki, czy tez odświezanie i nic ;(? Help

Opublikowano

domlig zostałeś po prostu wylosowany jako 150 gracz ,który chciał się zarejestrować, a nagroda jest brak kodu do potwierdzenia ;x co z kolei , uniemożliwia Ci grę na serwerze.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...