Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy dostane bana?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Założyłem zupełnie nowe konto i włączyłem na nim biobota. Biobot chodził niecałą dobe i zakupiłem na to konto licencje kbota. Kbot chodzi już około 2 tyg i nic. I mam małe pytanko jeśli będe bocił jeszcze przez 2 tyg bez problemów i po tych 28 dniach wykryją u mnie że coś z tym bio botem próbowałem to dostane bana czy tylko ostrzeżenie? Bo konto będzie miało już niby więcej niż 28 dni ale w przeciągu tych 28 dni konto było bocone.

beznazwy5os.jpg
Opublikowano (edytowane)

Ja dostałem bana za bocenia a konto miało +50dni. Bana od razu, ale dokładnie nie wiem z BP nic nie wiadomo.

Edytowane przez AngelGrunwik
Opublikowano

ban odrazu moje konto miało 2 lata i BAN!

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

ban odrazu moje konto miało 2 lata i BAN!

A to może przez to że wtedy nie było jeszcze tych 4 kroków związanych z dawaniem bana na konto[prawo nie działa wstecz]. Kurcze to chyba będe musiał przenieść licencje na inne oknto ;/ niepotrzebnie tego biobota puszczałem ale może nadzieja jest niektórzy mówią że nawet kilka miechów na biobocie cisną i nic ;p

beznazwy5os.jpg
Opublikowano

Możesz dostać bana, co nie znaczy, że go dostaniesz. Jeśli używałeś krótko, to być może skrypt Cię nie złapie, a za KBota na 99% nie dostaniesz.

Jednak zawsze jakaś szansa jest.

Kelek - nie 93 tylko 28 -.-

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...