Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Kopiowanie Golda

Dylanek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@rrr: Właśnie gram na takim :P. Poradziłem sobie z kumpel (wzieliśmy to na trade), ale i tak nie mozna taka waluta kopiowana kupowac :/. Zna ktos moze inny sposob ?

Opublikowano

Idz do baku i zamien na 100 platynek,albo jak jest miejsce,w którym sie zamienia platynki na cc i odwrotnie to wrzucasz tam to 1cc i zamieniasz na 100 platynek.

Opublikowano

Dzięki wszystkim! Już wiem jaka była przyczyna moich niepowodzeń. Na serwerze jest zablokowana możliwość robienia platynek na crystale i odwrotnie (dziwne co nie o.0). Ścignągnąłem sobie LoozikOTS i tam ten "trick" z crystalami chodził jak w zegarku :P. Jeszcze raz dziękuję wszystkim i pozdrawiam

Szymi

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Hmm wszystko fajnie itd itp ale jest pewien szkopul. Po co mi kopiowac golda na otsie jak sie mozna dobrze zakrecic i miec juz pierwszego dnia 300cc?

2% młodzieży słucha disco polo i innego badziewia, jeśli jesteś wśród tych 98%, które słucha hip-hop'u, techna, rap'u, popu, dance itp. - ustaw to jako Twój opis.

Tępić "EM0" !! jeżeli też tak uważasz ustaw to jakos swója sygnaturke ;]

294396431.png Tyski%20Byk.png

15199.jpg 6216.gif

26760.gif 23998.png

14119.gif 14119.gif

26756.png 26610.jpg

23004.jpg 21181.jpg

26894.png 26677.png

8538.png 25731.png

26530.gif 5396.jpg

26225.png 22069.jpg

26881.png 26830.png 26849.png 26645.gif 6431.jpg 16650.jpg 15827.png 9002.gif 21500.gif 18280.jpg

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Hmmm skrypt do ng na kopiowanie golda? Może byś podał?

Life is brutal and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas.

Ia zlóham mózycek s kejgenuw!!1

"Mi tuu iks de"

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sprawdzałem to na kilku Ots-ach. Niewiem dlaczego ale na lepszych ots nie działało jeśli chodzi o takie nowe otsy śmiga że aż miło ... Tylko po co kopiować kase na ots ?:P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Orgialny temat dostepny jest na

To najprostrza zecz do zrobienia zeby byc bogatym na otsach...

Pozdro :)

ps : mam inne fajne hacki na 7.6 pisac na gg : 9441935

Zipperrr.png

########## HaSh ########## <3

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

łatwe ... nie wyłączanie kasa można także kopiować bolty arrowy itp ;p oczywiscie jezeli jest to ots w ktorym one sie konczą,,,

Staram się pisać poprawnie po Polsku
Opublikowano

100x lepszy sposób na kopiowanie jest programem BICTRAINER ze strony bictrainer.awardspace.com albo bictrainer.com

Tam kopiuje sie automatycznie mi tak po 100cc/minute

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...