Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"zwierzątko" ^^

Eryk624

zwierzak   

30 użytkowników zagłosowało

1. 1. którego wybrac?

• jaszczurka
      10
    • szczur
      10
    • inne propozycje
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli chcesz mieć zwierzątko które nie będzie odstępowało cie na krok, siedzące na ramieniu to kup szczura ;)

Jeśli chcesz mieć passywne zwierzątko w terrarium z którym anwet się nie pobawisz kup jaszczurkę.

Opublikowano

Ja bym proponował węża ;)

Mało roboty przy nim zje to starczy mu na długi czas i ogólnie fajne są węże :D

Opublikowano

Kup sobie agamę brodatą ;)

Fakt, trza wielką terre co trochę kosztuje, ale fajny zwierzak :D

Yorka raczej nie kupuj, ja swojego musiałem karmić gotowaną piersią z kurczaka + starta (ugotowana oczywiście) marchewka z ryżem, KIEŁBASY nawet nie ruszyła.

Ale mi ukradli ;)

Lablador jest fajny, jeżeli lubisz bawić się ze zwierzętami.

Praktycznie sam uczy się aportować, ciągle Ci coś przynosi żebyś mu rzucał, bardzo szybko się uczy i jest fajny :D

52287137559562145640.png

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Ja mam ratlerka :D fajny piesek, lubi, STFU, KOCHA sie bawić :) a rano masz darmową pobudkę ( lizanie uszu xD )

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Jeżeli masz takie możliwości to kup psa . Pies jest bardzo wierny . Koty nigdy nie były i nigdy nie będą wierne pójdą tam gdzie im dobrze .

Co do psa to polecam owczarka niemieckiego -najlepiej długowłosego . Po prostu piękny , majestatyczny pies . Jest jeszcze przy tym bardzo mądry za czym idzie łatwo go wyszkolić .

Jeżeli natomiast mieszkasz w mieście to polecam Ci abyś kupił chomika . Miałem kiedyś i są bardzo fajne . Mój był długowłosy i był taki przyjemny w dotyku <3 nawet nauczył się reagować na imię swoje ( sposób - "Pies Pawłowa" ) . Bo egzotyczne zwierzęta mogą się okazać drogie w utrzymaniu a gdy zachorują to koszt leczenia również będzie wysoki .

Jeżeli masz dobre serce to poszukaj kompana ( psa ) w schronisku taki będzie najwierniejszy i będzie Cię bardzo kochał ( miałem kiedyś psa ze schroniska i nie odstępował mnie na krok niestety był bardzo stary ... :huh: :( )

Pozdrawiam <3

4367.jpg

33251.gif

10743.png

Każdy + motywuje do dalszej pracy !

Opublikowano

Jeżeli masz takie możliwości to kup psa . Pies jest bardzo wierny . Koty nigdy nie były i nigdy nie będą wierne pójdą tam gdzie im dobrze .

Co do psa to polecam owczarka niemieckiego -najlepiej długowłosego . Po prostu piękny , majestatyczny pies . Jest jeszcze przy tym bardzo mądry za czym idzie łatwo go wyszkolić .

Jeżeli natomiast mieszkasz w mieście to polecam Ci abyś kupił chomika . Miałem kiedyś i są bardzo fajne . Mój był długowłosy i był taki przyjemny w dotyku

Yyy popsuł mi się post, tzn. był tu długi tekst, który zniknął o.O

A to mój 1100 post, ech...

żeby nie było spamu, to zgadzam się z anonymus'em i polecam pieska

52287137559562145640.png

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Aaaaaa kup se Tygrysa B)

Żartuje.

Kup se może rybki i akwarium :D//LOLZ

Jaszczurka dobry pomysł xD

Szczur..U mnie pod podłogą B)

Jaszura i tyle.

Jak nie to psa//kota :P

Opublikowano

Kup sobie świnkę morską. Wkurwia trochę po nocach ale da się wytrzymać ;]

Zawsze jak ci się znudzi, możesz sobie zrobić z niej kotlety :)

Nie zamkniesz mnie w schematach, wykraczam poza nawiasy,
Potęguję siłę działań, choć żaden ze mnie matematyk.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...