Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[4Story] Jak mieć mobka z 5000 hp i wielkimi obrażeniami na każdym lvl'u

Dawid333222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich dziś postanowiłem napisać wam jak zrobić z naszego moba na małym lvlu np 15 moba z 90 lvl

Więc do rzeczy wybieramy moba którego chcemy przywołać np goblina, najpierw musimy go zabic później normalnie go ożywiamy

Gdy już go mamy anulujemy przywołanie klikając PPM na obraz moba na pasku z HP i MP

Klikami Czar summoner Best czy jakoś tak ( mamy go od 1 lvla ) gdy pasek dojdzie tak do 97-99% szybko ruszamy się do przodu starczy tylko nacisnąć nie trzeba iść tylko się ruszyć zatrzymujemy się a zaklinacz przywołuje moba z 5000hp

Tu macie screeny

1344873890-U369501.jpg

1344873909-U369501.jpg

1344873927-U369501.jpg

Liczę że mój tut jest przydatny dla osób które chcą poszaleć z silnym mobem smile.gif

Lord Hades: Linki do zdjęć proszę o umieszczanie w tagu -img-.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A jednak dało sie mieć tego stwora z 5k hp ;)

Przepraszam ze wprowadzałem was w błąd ale na PL nigdy nie widziałem takiegoś czegoś ;)

Tutek dobry napewno sie przyda tym co grają zakli i nie tylko słabeuszom lecz i ci co grają w to dłuzej ;)

Jeszcze raz przepraszam za ten błąd który wam mówiłem;/

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

możesz dodać że jesteś np na td 30 i włączasz evil hacka moobki sibie nie atakują , ale twojego ,,peta'' on rozwala je na 2 max 3 ciosy ty dostajesz exp i nikt z valo czy derów nie może ciebie dednąć;P

Opublikowano

możesz dodać że jesteś np na td 30 i włączasz evil hacka moobki sibie nie atakują , ale twojego ,,peta'' on rozwala je na 2 max 3 ciosy ty dostajesz exp i nikt z valo czy derów nie może ciebie dednąć;P

Tak można tak zrobić bo to daje dużo expa tylko że od razu ktoś Cię nagra i sprzeda GM-owi

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

dawid sam używam evil hacka i jakoś ludzie nie banują bo jeśli widze że ktos podchodzi odrazu fly hack i nie widzi mnie;] a do @up'a nie napewno na pl'u nie działa dawid i polecam zrobic filmik dla takich niekumatych wiesz do przeczytanie tego ze zrozumieniem potrzeba choć troche inteligencji a dzieci na filmiku bądą odrazu wiedzieć ;] jednak ten potworek pro ;P w 5h wbiłem z 1 na 65;]

Opublikowano

dawid sam używam evil hacka i jakoś ludzie nie banują bo jeśli widze że ktos podchodzi odrazu fly hack i nie widzi mnie;] a do @up'a nie napewno na pl'u nie działa dawid i polecam zrobic filmik dla takich niekumatych wiesz do przeczytanie tego ze zrozumieniem potrzeba choć troche inteligencji a dzieci na filmiku bądą odrazu wiedzieć ;] jednak ten potworek pro ;P w 5h wbiłem z 1 na 65;]

nom bardzo szybko można nabic lvl bo można nim iśc do mozalii czy wyżyny tylko jest jeden problem mob bardzo missuje a mo miss na niego nie działa, ale gdy trafi zadaje po 500-700

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

powiem tak, znam nowy, lepszy sposobik jest potrzebny do tego evil hack i oczywiście zaklinacz nic że biegasz i inne dziadostwo ;] włączasz w evil TYLKO no miss przywołujesz moobka i dopiero potem możesz wziąść unbesinger i inne i tak oto jest to o wiele łatwiejszy sposób;P dowiedziałem się o nim w grze od MrMagPL jeśli chcesz mi coś dać to jedynie proszę o minusiki

Opublikowano

powiem tak, znam nowy, lepszy sposobik jest potrzebny do tego evil hack i oczywiście zaklinacz nic że biegasz i inne dziadostwo ;] włączasz w evil TYLKO no miss przywołujesz moobka i dopiero potem możesz wziąść unbesinger i inne i tak oto jest to o wiele łatwiejszy sposób;P dowiedziałem się o nim w grze od MrMagPL jeśli chcesz mi coś dać to jedynie proszę o minusiki

Tak właściwie to mój sposób jest łatwiejszy i zabiera mniej czasu, wymaga tylko ruszenia sie w 98% przywoływania czyli naciśnięcia W więc jak kto uważa może używać twojego albo mojego który nie wymaga hacka

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dlamnie sposub dawida jest owiele lepszy i prostszy i szybszy;)

Jezeli komus niechcę się sciągac haka to polecam mu ten sposub;)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

nie działa mi ;/ robię wszystko co mówisz i lipa :D ruszam się przy 97-99% jak już ruszę się,stanie i przyzwie i 0 zmian ;/ może już to zablokowali ^^

Opublikowano

nie działa mi ;/ robię wszystko co mówisz i lipa :D ruszam się przy 97-99% jak już ruszę się,stanie i przyzwie i 0 zmian ;/ może już to zablokowali ^^

Też mam czasami taki sam problem

Robisz tak (mi to działa tylko z hackiem mapporter od Dr.Bob na Evilhack mi nie działa)

Włączas no miss i robisz zgodnie z sposobem

jak nie zadziała na evil to spróbuj mapporterem lub innym hackiem do eg

Niby za co ten minus?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...