Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Działa

dawidxxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hm dobry to pomysł bo mi działa :

ściągam autologin z http://files.filefront.com/auto+loginexe/;...;/fileinfo.html ---> dla prywatnych ale na normalnym teraz dziala...

ściągamy z recyfer.info LOADER odpalamy loadera nastepnie autologin i loguje Sie co kilka sek. co o tym myslicie?

po prostu klikacie na klawiaturze za spacją za altem na tą strzalke obok ctrl i shift po prawej ;D i loguje tylko guziki ;p i dajcie cos cieżkiego na ten guzik zeby byl wcisniety pozdro dziala wedlug mnie ;D.

co do bledow auto logina to nie mozna chyba klikac "ctrl" lub alt" cos takiego bylo ;PP.

Opublikowano

Ja myślę że napisałeś cholernie nieskładnie, ale jeśli dobrze rozszyfrowałem ten bełkot, to jest to kolejny autologin, tylko że trzeba jeszcze jakieś przyciski wciskać, więc do dupy ;]

HooY.png
Opublikowano

gdyby to było napisane po tajwańsku to jeszcze jeszcze ale tego no nawet hieroglifolog by nie zrozumiał >_<

*SYGNATURA KTÓRA BĘDZIE ODPOWIADAĆ MAJKELOWI*

Opublikowano

po jakim ty mówisz bo nie moge tego odkodować xD z komentarzy zrozumiałem że chodzi o next auto login z jakimś guzikiem <lol> już leoiej sobie ściągnąć jakiś auto login z mpc forum (no ja mam że włączasz go F10 i ci sie loguje co 4 sekundy) :P

PzDr

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...