Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plemiona - Free Premka!

DaPik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musicie mieć do tego Mozille FireFox. Gdy już ją macie wchodzicie na te stronke : h tt ps://addons.moz illa.org/pl/firefox/addon/748]

Ściągacie ten program który automatycznie sie instaluje nastepnie właczacie i wyłaczacie mozille. Potem wchodzicie na "users cripts.org/scr ipts/source/29524.user.js"

Czekacie aż sie zainstaluje. Znowu wyłaczacie mozille i właczacie wchodzicie na plemiona.pl AND HAVE FUN!!!.

Po zalogowaniu widać efekty. Wiem o błedzie że kiedy jest to włączone nie da sie przeglądac tematów na forum plemienia wiec żeby na chwile wyłączyć klikacie na Małpke( Taki "ryj" małpy) w Prawym dobrym rogu. Szare - wyłączone. Jasne - włączone. Nie pisze co klikać jak sie program zainstaluje i skrypt tu sie sami domyślicie. Jeżeli nie to nie zasługujecie na to.

Robicie to na własną odpowiedzialność, można dostać bana!

Przydało sie? Prosze o 5*

W linkach zlikwiduj spacje

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

1.) Czyli mam rozumiec ze to jest tylko (aż) konto premium za free czy cos jeszcze tam jest.

2.) a co do bana jest to wykrywalne czy cos ??

Opublikowano

1) Jest to coś podobnego do konta premium, jest wiele łatwiejszcze w opsłudze jak już sie przyzwyczajisz. Nie ma tego ze wiecej niz 2 zlecenia budowy możesz dać

2)Wykrywalne nie ale radze nie używać opcjii żeby wbić wiecej niz 1 monete naraz ;]

Elberd Hubbard

Opublikowano

zarzuć fotke z nowym wyglądem po użyciu greasemonkeya i skrypta bo mi się coś nic nie zmienia ;p

Opublikowano
Ok dzieki jak wyjdzie nowy Świat to zaczynam grac. Bo musze jeszcze formata zrobic

jak wyjdzie nowy sw to juz to dzialac nie bedzie

Opublikowano

stinx nie gadaj jak nie wież działało przed wersją 5.0 działa w wersji 5.3 wyszedeł 34 świat a dziala nadal

plemionaskrypt1.th.png- żeby było w dobrej jakości kliknijcie na to i potem jeszcze raz na to co sie pojawi

plemionaskrypt2.th.png - Tu to samo

Elberd Hubbard

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Tutaj są hacki do plemion mojego autorstwa. Działanie hacków:

- 3 razy szybsza produkcja surowców

- 3 razy szybsza produkcja wojsk

- 2 razy większa zagroda

- Uaktywnia ukrytą w grze opcję rozbudowy spichlerza do poziomu 33 (780 000 surowców)

- różne inne

Link:

hotfile.com/dl/7632502/f0738a2/Hack_plemiona.rar.html

Jakby co to skaner antywirusowy: http://virustotal.com

Pozdrawiam!

Opublikowano

Jest możliwość że dostaniesz bana np ja po 4 miesiącach użytkowania dostałem Bana na 7 dni bez ochrony wiosek.

Elberd Hubbard

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

zainstalowalem tego greacemonkeya i ten skrypt ale nic się nie zmieniło :/

Opublikowano

Kiedyś nie było za to bana ale ja używałem tego do ogame więc może to co innego i było to hoh dawno dawno temu i nie prawda.

Złamanie Regulaminu

Opublikowano

koles chce sie szybko zobaczyc w tym jest keylogger... Polecam mojego nadal działa. a co do "Guesta" to w prawym dolnym rogu w mozzilii kilknij na małpke i sprawdz czy ten skrypt jest aktywowany... Wyglad stronki zmienia sie dopiero po zalogowaniu

Elberd Hubbard

Opublikowano

chłopie? Wiesz jaki sens jest tego forum? Cheaty bugi hacki boty.... Zawsze sie wiaże z ryzykowaniem..

Elberd Hubbard

Opublikowano
chłopie? Wiesz jaki sens jest tego forum? Cheaty bugi hacki boty.... Zawsze sie wiaże z ryzykowaniem..

Ryzyko ,ale oni to wykrywają zbyt szybko ,chcesz to graj ,lecz zadługo nie pograsz ,a zresztą masz rację taki sens ma to forum by ryzkować ;)

Opublikowano

Właściwie to nie wykrywają, gdy nie bedziesz uzywał przyciusku żeby wiecej monet naraz wybić to bedzie ok

Elberd Hubbard

Opublikowano

uzywałem 3 miesiące użyłem tego żeby wybic 7 monet naraz i na drugi dzien mialem bana na 2 tygodnie ;/ wiec prawdopodobnie od tego

Elberd Hubbard

Opublikowano

acha no ja tez dostalem bana ale na 7 dni :/ ale tez wykuwalem wiencej niz 2 monety :/ nie wiem wole nie prubowac na tym koncie bo jeszcze 2 bany i kasuja konto :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...