Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pakerzy MPC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up nie zgodzę się,że bez diety nie można niczego osiągnąc.Na pewno zajebiście pomaga itp. ale powiedz kto jej niby przestrzega? z 10%,a efekty można tez bez diety,mniejsze ale można miec.

Tak masz rację, 10% sezonowców i 5% gównarzerii.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Mam 175cm wzrostu i waga to 78kg... Dużo ? Jestem nabity... W łapie 31-nie ćwicze. Oczywiście mogę ćwiczyć... Ale mi to nie potrzebne, z taka waga mi dobrze.

Opublikowano

@UP

przy takiej masie i wzroscie w lapie tylko 31? chyba polowe tej masy masz w brzuchu.

@topic

Mam 6-pak.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Połowa z Was mówi, że chodzi a nie pochwali się wynikiem. Tylko se posty nabijacie, tak to i ja mogę napisać.

@topic

Ja chodzę, w październiku będą 2 lata.

Wynik: wyciskanie na klate - 95kg

skośna w górę hantle -25kg

W łapie mam 41 więc nie wiem czy to dobrze, ale podpowiem że nie jade na suplach. Miejscami wezme Carbo do energii :)

@edit

@down

wiek 17 lat, waga 85kg

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

@up a jaka waga i wzrost?

i bardzo dobrze że bez supli.

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

ja na siłownie nie chodzę po pracy jest to ostatnia rzecz jaką mi się chcę ...

Ale co dzień przed snem 20 pompek i 20 brzuszków robię ;]

@edit a wymiarów "łapy" nie podam bo nie chce mi się tyłka sprzed kąpa ruszać po jakąś miarkę :D

Opublikowano

W wieku 15 lat na klatę wyciskałem max 75 kg. Teraz trenuję boks, a raczej jestem w trakcie kontuzji i ćwiczę w domowym zaciszu sztangą max 50 kg i hantlami po 10. Do tego pompki na poręczach, brzuszki i dieta low carb (redukcyjnie ;d)

Opublikowano

@up widzę że ty już zaawansowany w tych sprawach jesteś :P

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

Barueri

to ze qulpak14

robi brzuszki cwiczy ma diete low carb czyni go zaawansowanym w tych sprawach ?? ...

Aby byc zaawansowanym trzeba cwiczyc pare lat duzo czytac,ogladac itp. o kulturystyce,dietach

Ktos tam pisze ze cwiczy bez diety jak chce to przeciez moze sobie cwiczyc bez diety on nie ma celu moze traktuje to jak hobby,zabicie czasu

Ja tam uznaje 2 drogi na silce

Chcesz trektowac to jako hobby,zabicie czasu,osiagnac cos ale nie z dnia na dzien ?

Cwicz normalnie,miej diete (nie musi byc 100% idealna) ale nawet gdy wywalimy czipsy,tluszcze nasycone,slodkosci itp. z tego co jemy juz bedziemy mieli lepsze wyniki

Mozna sobie pocwiczyc np: 2-5 mies. na samym bialku,gainer'ze lub na sucho potem wziasc krete. czy cos i byc zadowolonym ze sie cos osiagnelo bez SAA

a druga opcja to chcesz wygladac w 5 mies. tak jak bys cwiczyl przez 1-3 lata. ? nie ma sprawy ale musisz sie liczyc z skutkami ubocznymi ktore nie zawsze wystepuja oraz z uszczerbkiem na zdrowiu

Zapodasz sobie SAA czyli mete,ome,wino,tescia itp. bedziesz wielki w pare mies. lecz kosztem zdrowia

Koniec dziekuje dobranoc

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

W wieku 15 lat na klatę wyciskałem max 75 kg. Teraz trenuję boks, a raczej jestem w trakcie kontuzji i ćwiczę w domowym zaciszu sztangą max 50 kg i hantlami po 10. Do tego pompki na poręczach, brzuszki i dieta low carb (redukcyjnie ;d)

low carb bierzesz? to oranżadka jest na twój wiek. Ja jak zaczynałem to na Maxie już dawałem :P

I hope life teach you good... I hope...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...