Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cs-Dreams MineCraft [Dedyk] [24/7] [No-WL]

SwiatGierorg

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

yy nie polecam serva ilość czasu czekania na działki jest masakryczna

w regulaminie pisze Nie przeklinamy wchodze na ts3 i same wulgaryzmy się sypią nawet przez adminów

a jeśli jest awaria serva to godzine się czeka może dłużej

Edit sorka za to ts 3 mój błąd przepraszam all

Opublikowano

fajny serwer i takie tam ale ja na początku spadłem z dachu a później jeszcze raz to dopiero za jakiś czas zabrało mi punkty życia miałem tylko dwa więc wszedłem w lawę i znowu zmuliło i znowu zabrało punkty życia klikam respawn i dalej laguje czekam i czekam i w końcu wyszedłem no i zaczełem to pisać.

ale serwer jak najbardziej polecam xD

nie ma :D

Opublikowano

WhiteLista była z tego względu ponieważ administracja naprawiała coś na servie :)

Jeśli jest awaria to nie zawsze ktoś siedzi na konsoli :) Przeważnie po 15 ktoś wbija na konsole ... raczej nie wcześniej...

Na TS3 wiadomo zawsze się coś przeklnie jeśli cie coś zdenerwuje i takie tam... Po za tym regulamin który przeczytałeś obowiązuje na serverze .. nie na TS3 :)

Jeszcze raz serdecznie zapraszam :)

Nie obchodzi mnie czy dacie mi + czy - bo włażę na MPC raz na jakiś miech

Opublikowano

Server Super.Rzadko kiedy gram na serverze tyle czasu..Zazwyczaj wchodzę patrzę czy mi się podoba i jak podoba to zostaję..A rzadko się to zdarza...Ostatnim moim serverem którym gralem dlużej byl 3 miechy temu..Ogarnięta Admininstracja..5 min i mialem cuba..Polecam

Opublikowano

1. Proszę dodać: Misio2000

2. Proszę dodać więcej zslotów

3. Myślę, że serwer będzie bardzo fajny i że miło będzie się na nim grało

Opublikowano

Gdy sponsor odpowie, stosowna informacja pojawi się tutaj oraz na forum ;)

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

Serwer polecam administracja bardzo miła . No i nie ma takiego czegoś że admin zacznie Cie obrażać itp. Serwer super jeszcze raz polecam :D

Tylko zwiększcie troche miejsca na serwie bo cały czas full ;p

Opublikowano

Serwer fajny nie moge powiedzieć.. ale ile razy można cofki robić? Ładnie pięknie sobie gram itemki w skrzyniach nagle log. No spoko może coś tam naprawiają. Wchodze i się okazuje cofka o 24h itemów ze skrzyń brak.. i to nie pierwszy raz..

Opublikowano

JESZCZE RAZ SERDECZNIE ZAPRASZAMY !!!! JUZ NIEDŁUGO DUUUUUUUUUUUUŻOOOO SLOTÓW

Nie obchodzi mnie czy dacie mi + czy - bo włażę na MPC raz na jakiś miech

Opublikowano

Ja dostalem za rzekomy grief..Którego nie robilem..Nawet dowodów nie mają.. -.-Normalnych graczy banują a zlych nie..Nielogiczne

Opublikowano

Serwer stanowczo ODRADZAM! Jedna osoba z "grupy trzymającej władze" ogarnia, do tego jest to Kid Mod. Z reszta nie da sie niczego załatwic, ani porozmawiac. Nawet cuboida nie umieją ustawic. Kolejnym powodem jest to: cuboidy psują sie praktycznie co pare godzin (ludzie wchodza do domów i griefują, nie dostają za to bana "bo to wina cuboidów") Jeden raz zostałem sobie na nocke zeby zrobic sobie wymarzoną dziewięciopoziomową ręczną farme trzciny. Poszedlem spać o czwartej, farma była skonczona, zarabialem ok 100k za jeden zbiór. Ok 12 wracam, po farmie ani sladu, skrzynie ktore mialem (zablokowane!) na parterze puste, piwnica zniszczona. Myśle sobie, no cóż, moze mieli wazny powod, dam im jeszcze jedna szanse. Znow budowa zajela mi dobre 5 godzin i pochlonęła jakies 300k zł na materiały (nie musialbym kupowac gdyby skrzynie ocalały), po paru godzinach wracam na serwer, działka czysta. No poprostu, kur#a, żenada nie serwer!

Dzieki temu serwerowi przestalem fascynowac sie multi, teraz jade na singlu. Nikt mnie tam nie zbanuje za nic, nie zgriefuje, nie kaze stawiac kretyńskich tabliczek czy lizac dupe kolesiowi który nawet nie umie backupa zrobic i po cofce przekupuje graczy "9 diaxów załatwi sprawe?" zeby bana nie dostac, w przeciwienstwie do tegoż serwera.

moja ocena to 1\10*

PS Byłoby 0\10 gdyby nie ViruS, którego serdecznie pozdrawiam, jedyny normalny członek GTW na serwie ;)

PS2 Te diamenty którymi przekupywal nas NYCZU i tak stracilismy w wyniku kolejnej cofki.

PS3 Kojarze, że jakis KSC tez ogarnial, ale nie jestem pewien czy on z tego serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...