Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pipen's Bots - od autora

Pipen

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wszytkie mi dzialaja oprcz tego dla AE

"Nieautoryzowany komputer.Odwiedz www.(..)"

Czy wiesz że?

Dogłębna penetracja rozluźnia umysł i duszę

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

@lukasz15 - działają, trzeba zmienic nazwe plików exe na razerhid.

Jeżeli nie umiesz ściagnąć i zmienić rozszerzenia na rar, Twoja sprawa.

@muonline4ever

my bots are not supposed to be on mpc.com, so dont post them there.

To download -> "save as" for example on your desktop, then change file's name to PipensBots.rar and unpack.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja mam wejsc na stronke pipens.bots.prv.pl ...

comam zrobic

Po pierwsze zalatw sobie lodowke do pokoju, nigdy nie spij dluzej niz 5 godz dziennie (najlepiej rozłóż to na 2 razy 2,5h) zabierz mamie z torebki pieniadze i nakupuj rzeczy na allegro, nie trac czasu na sniadanie i kolacje (zastap je pizza albo jakimis chipsami), pytaj kazdego o "pt plizz" albo "zen plox" - dostaniesz bajery a gdy ktos kolo ciebie przechodzi koniecznie musisz pisac "no ks" to takie powitanie w muonline (ale tylko poza miastem).

MU tutorial by soulmaster ^_^

Opublikowano

Pipen masz moze kod zrodlowy do DL BOTA bo chcial bym go sprobowac przerobc zeby szybciej dzialal albo moze mogl bys cos stworzyc nowego dla DL ktory tak naprawde niemial nigdy dobrego bota a w sumie on niewymaga nic skomplikowanego wystarczy tylko zeby myszka latala po calym ekranie z bardzo duza predkoscia.

Opublikowano

hehe wywal game guarda i zobaczysz jak szybko myszka moze smigac po ekranie :) nawet jej nie zobaczysz :)

a o ile wiem predkosc w tym botku jest maxymalna to filtry gg tak mocno to ograniczaja .

kolejne ograniczenie to twoje maxymalne fps . w mu .

Pozdrawiam .

Opublikowano

1. pipen.bots.prv.pl zawiesila dzialalnosc, dlatyego boty są juz darmowe.

2. Źródło DL bota raczej juz skasowałem, jezeli nie ma go w tym pliku na forum :/ Prędkość w nim jest maksymalna, na priv serwerach działa szybciej - gg i grafika go spowalnia. Inna sprawa, ze jak będzie działał szybciej to z tego co pamietam Fireburst nie bedzie chwytał mobów (testowałem!) wiec przyspieszenie go jest niewskazane.

3. Jezeli w pliku nie ma wersji z oproznianiem inv, to znaczy ze o niej zapomnialem i ja skasowalem :/ Przykro mi. Anyway, ta opcja nie działała tak dobrze z mapkami, czasami przenosiło gracza do kalimy... był to wyrzucanie 'na slepo'

• 4 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie mogę nic pobrać z tych linków. W firefox wyskakuje "Błąd kodowania zawartości Otwierana strona nie może zostać wyświetlona, ponieważ używa nieprawidłowych lub nieobsługiwanych metod kompresji. Otwierana strona nie może zostać wyświetlona, ponieważ używa nieprawidłowych lub nieobsługiwanych metod kompresji. * Prosimy poinformować właścicieli witryny o tym problemie." (no to informuję) a w IE jest napisane że nie może wyświetlić witryny. Wielka prośba o odświeżenie linków bądź poinstruowanie jak z nich skorzystać.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak ktos ma tego bota sciagnietego na dysku to niech go da na filefonta, rapida albo jakikolwiek serwis taki bo kurw... mozna dostac z tym sciaganiem metoda "zapisz elemet docelowy jako" zmieniam ustawiena w opcjach przegladarki i nic mi to nie daje a autor tego bota zamiast wyzywac ludzi ze maja male IQ itp juz dawno moglby to zamiescic na jakims serwisie i w formacie w "rar" normalnie jak to sie robi a nie jakies kombinacje alpejskie i udaje wielkiego pana i wladce co to nie on itp ... ogarnij sie czlowieku. pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...