Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] jak ominąc limit pingu na roomie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiedź tak jak masz już dość ze ktoś ma na roomie ustawiony ping green a ty masz wyższy i chcesz tam wejść to mam dla ciebie rozwiązanie ;)

Wiedz tak: Gdy mamy już upatrzonego room, zapamiętujemy nr rooma następnie relogujemy sie (wychodzimy z serwera i znowu wchodzimy) następnie szybko wchodzimy na rooma uzywajac komendy na przykład takie liczby

/j 120

Liczę na (+) plusika

7c4ad2c3c47947b38c2df89255f8ca2c.0.gif
Opublikowano

Byyyło już wieeele razy no ale jesteś chyba nowy więc dam +sika z nadzieją że tego od kogoś nie wziąłeś : >

W sumie to dobrze że przypomniałeś bo w takiej chwili jak te serwery są przeciążone to trudno wbić na rooma z yellowem.

1329228482-U118767.png

Opublikowano

Stare jak swiat :) Poza tym już to czasami nie działa...

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

E tam może stare, ale dosyć przydatne.

Do gry WR i do działu WarRocka dołącza się coraz więcej graczy a Oni może o tym nie wiedzą..

Masz + :)

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

Przykro mi ale musze cie zasmucic ;) Było To juz Dawno temu I ja cie nie bede Bral na litosc i nie dam ci + tylko - bo to bylo następnym razem zrob to czego nie bylo ;)

Opublikowano

Przykro mi ale musze cie zasmucic ;) Było To juz Dawno temu I ja cie nie bede Bral na litosc i nie dam ci + tylko - bo to bylo następnym razem zrob to czego nie bylo ;)

przypominam ci ze od niedawna jest ma forum i jeśli chociaż nie doceniasz pracy i pomysłu to następnym razem nie dawaj nic ;)

7c4ad2c3c47947b38c2df89255f8ca2c.0.gif
Opublikowano

Każdy kto gra dłużej i jest bardziej ogarnięty zna ten sposób na green pinga w roomie .

Aczkolwiek początkującym graczom może się przydać .

Łap tego + ;)

+++++++++++++++++++++++++++

15930.gif

+++++++++++++++++++++++++++

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...