Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

YenowoMC[Dedyk][24/7][WL]

kyfler

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiesz, wchodzenie na xrayu i obrazanie graczy to jednak przewinienie. Bezpodstawne oskarżanie ludzi, jest idiotyczne. Bo antyxray czasami działa czasami nie, więc wiesz. Sam otwarcie przyznałeś że grasz na xrayu. Więc jak nie chcesz, to nie graj. Tyle ode mnie. Server powstał dzisiaj o 24, wiec czego ty się spodziewasz? Kokosów? Czy innego cholerstwa? No chyba nie. Wszystko jest robione na bieżąco w czym pomagają nawet nowi gracze. ; ]

.

• Odpowiedzi 447
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiesz, wchodzenie na xrayu i obrazanie graczy to jednak przewinienie. Bezpodstawne oskarżanie ludzi, jest idiotyczne. Bo antyxray czasami działa czasami nie, więc wiesz. Sam otwarcie przyznałeś że grasz na xrayu. Więc jak nie chcesz, to nie graj. Tyle ode mnie. Server powstał dzisiaj o 24, wiec czego ty się spodziewasz? Kokosów? Czy innego cholerstwa? No chyba nie. Wszystko jest robione na bieżąco w czym pomagają nawet nowi gracze. ; ]

Bezpodstawne... Nieogar jestes i tyle. Mapa powinna byc przyszykowana a nie robiona na odpierdol. Tak przyznalem ,specjalnie dla was pobralem i wszedlem i udowodnilem ,ze w cale nie dziala ten wasz zajebisty plugin.

Opublikowano

Hmm, nieogar. Człowieku. Wiesz co to znaczy kreatywność graczy? Ile tym masz lat? 11 ? to jest miasto początkowe jeśliś do cholery nie zauważył. Cóż, płaczesz bo widzę zazdrość zżerała że tobie nie idzie kopanie, a innym tak, więc milcz i się nie udzielaj.

.

Opublikowano

Wielki panie tylko nie karz mi milczec , zazdrosc o kopanie xD Padam... 11 lat to chyba ma administracja bo zero ogaru oprocz tego wlasciciela. By the way ja tam nie gralem na powaznie.

Opublikowano

11 lat a a 18 to jednak różnica. Coraz bardziej potwierdza się widać moje zdanie o tym że masz jedenaście lat. Nvm.

.

Opublikowano

Proszę o dodanie KSC21

Pozdrawiam :P

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...