Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WAŻNE INFO

adix112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ach kurwa nie moge dojsc do siebie ;] a taki chuj ze jestes polakiem i powinienes byc dumny :D

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

nie oglądam tego sportu , ale jeżeli to prawda to jestem dumny ,że mamy takiego świetnego sportowca

394591421101183179764.jpeg
Weteran
Opublikowano

Bo Polska jest ZAJEBISTA :D

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

Żeby jeszcze tak zajebiście szło nam w piłkę nożną to było by naprawdę pozytywnie .

@ TreeN

zapomniałeś o naszych Szczypiornistach .

Również są dobrzy i możemy być dumni,że ich posiadamy

9368_gold.png

Opublikowano

Jesli zapomniałem to wielkie sorki dla nich.

Z piłką tak będzie jesli zamiast polakow będą u nas grac np. Niemcy, anglicy, hiszpanie itd.

Polska ma baaardzo mało dobrych zawodnikow w piłce.

Opublikowano

Dla tych co siędzą tylko przed kompem to nie jest ważne bo dla nich jest "zajekurwabiście" ważne jak napieprzają w te potworki dzień i noc i się cieszą że są dobrzy ;- )

O piłce nożnej można pomarzyć by mieć takie osiągnięcia...

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Kajakarstwo, Piłka ręczna, siatkówka, żużel, boks, szermierka, skoki narciarskie, biegi narciarskie, kolarstwo górskie, rzut młotem i dyskiem, pchnięcie kulą, poniekąd piłka nożna, żużel, sporty motoryzacyjne.

Tylko w żużlu jesteśmy najlepsi?

Opublikowano

nasz naród poprostu nie umie grać w piłke nożną a żużel hmm .. brawo ale nie znam sie zbytnio na tym

1369851372-U355713.png

by Regman

Opublikowano

No tak tak, zgadzam się z wami, lecz podałem najświeższe info ;-)) Co nie oznacza że nie jestem dumny także z innym wyczynów Polaków ;-)

1xbQbvo.png

Opublikowano

I to mi sie podoba.

Tylko dlaczego naszym sportem narodowym jest pilka nozna a nie jakis inny sport w ktorym nasi rodacy odnosza sukcesy ?? :O

Opublikowano

Może dlatego jestesmy mistrzami w żużlu po Polska to jedyny kraj gdzie sie w ten sport inwestuje i ktos to oglada (ja osobiście nie lubie), a grono krajów jest bardzo waskie.

Tak jak amerykanie mają Nascar tak Polacy mają żużel, w obu kręci się w kółko i w obu jest to w pewien sposób sport narodowy propagowany tylko w tym kraju.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...