Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

No dobra.. to tera konkurs..

Tabi300

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie zrobiłem tego konkursu po to żeby wysłać te screeny do K2.. chcę zobaczyć jacy już są hackerzy w tej grze.. a ty się znasz jak krowa na kompie.. zał ci dupę ściska że nie dasz rady wygrac tego konkursu -.-

loolcopyqz5.th.jpg

WarRock - dla Ciebie 7 liter, dla mnie całe życie!

Opublikowano
nie zrobiłem tego konkursu po to żeby wysłać te screeny do K2.. chcę zobaczyć jacy już są hackerzy w tej grze.. a ty się znasz jak krowa na kompie.. zał ci dupę ściska że nie dasz rady wygrac tego konkursu -.-

Synku, twój wymyślony cheat nie ma 75% opcji co mojej produkcji więc wiesz;) te cheaty o których myślisz to piszą amatorzy a ja nie jestem amatorem;) Z reszta co dużo mówić ty go nie masz to raz bo sam prosisz o byle jaki cheat odemnie a ci nie dam i już mi nie spamuj na gg

Opublikowano

nie mam twojego gg noobie... ty woogole nie wiesz co to jest gg..

Tosek.. nie zrobiłem tego tematu do bluzgu.. chcesz się wyzywać to załóż nowy temat..

loolcopyqz5.th.jpg

WarRock - dla Ciebie 7 liter, dla mnie całe życie!

Opublikowano

nie robcie offtopu!! czesio, mysle ze programisty hackow nie obchodzi to czy mu ktos wierzy ze programuje hacki czy tez nie ;]

Opublikowano

Tosiek mógł tez użyć blefu... Ale wątpię... Tosiek napisz do mnie na gg 723957... Pomożesz mi przy module... Zależy w czym robisz...

Opublikowano

@Up

Normalnie masz obrazek na kompie...

Dajesz na dole jak masz post reply to dajesz przeglądaj i wybierasz obrazek....

Potem dajesz wyślij i czekasz....

Jak już skończy się ładować to naciskasz na zarządzaj załącznikami i dajesz żeby dodać zdjęcie i to wszystko i wysyłasz

posta wraz z obrazkiem ^^

Bless

07be881a3e09b3d3.jpg

Opublikowano

czesio poczytaj sobie ten temat, bo juz wczesniej bylo pisane ze to blef i ze tabi chce sobie tylko reputacje u k2 poprawic ;]

Temat CLOSED [X]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...