Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ankiete wielokrotnego wyboru !  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto lepszy do pvp na pl?

• sura BM
      7
    • ninja archer
      1
    • szaman smok
      0
    • szaman healer
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez długiego wstępu zapytam was jaka jest najlepsza postać do pvp na pl? Nie chodzi mi o całe 4 klasy i 8 profesji.Wybrałem 4 które mnie zafascynowały i co do nich kieruje pytanie.Która lepsza.

Chodzi mi o:

-ninja archer

-sura bm

-szaman smok

-szaman healer

Jeżeli nie chcesz pisać to przynajmniej dopowiedz w ankiecie.To dla mnie ważne żeby już jutro zacząć grę postacią dobrą do pvp.Bo jutro jest event jaki wiecie.

Powiem jeszcze że czy exp będzie łatwy czy trudny to mnie nie obchodzi.A i o sm też się nie martwię.

Opublikowano

Z tych postaci, na PL'a najlepszą postacią do pvp jest sura bm lub szaman healler.

Na privach, przeważnie najlepsi do pvp są archerzy (trująca na P, ma 100% na omdlenie), lub bm'i. Ale na privach, wybonujemy eq i bm pada, więc ja do pvp zawsze biorę daggera/heallera.

Opublikowano

A ja ci powiem, ze najlepsza jest ta postac ktora ma najlepsze eq.I nie mysl, ze jak ci wyjdzie z ankiety BM to bedziesz z kazdym wygrywal.Wszystko zalezy od abs i bonow na ludzi.

Opublikowano

zdecydowanie archer na 54 jak masz 3x m to jestes pro super kox ja na pl mialem archerem 70lvl a na 54 mialem jelonka 20% um kd woja i ninji +4 i ci nikt nie podskoczy ;d nawet bm jak odejdziesz troche dalej i cie duszek nie dosiegnie

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Legenda
Opublikowano

Zamykam aby uniknąć zbędnego spamu. Osobiście polecam szamana leczenie.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...