Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected][Bot]SiroSix's SuperLevel Bot *Quick-Plant/Defuse, NoRestrictions..* [32bit/64bit]

Epean

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co ??? Nic, nikt nie zablokował. Cheat jak chodził tak chodzi, ja na nim gram, a właśnie w tym momencie miałem limit 30 minut i włączyłem go od nowa. Wszystko działa. Może spróbuj injector zmienić ...

|| Windows 7 x86 (32Bity)

Daj plusika

:) Mam nadzieję, że na niego zasłużyłem :) I pamiętaj ! Dobro, którym obdarzysz bliźniego wraca do Ciebie z podwójną mocą, czyli dasz mi plusika, to dostaniesz dwa. Czyż to nie jest opłacalne ?

garfield.png

Nie lubisz Garfielda ? Nie mamy o czym rozmawiać !

Już mnie irytuje gdy widzę, że ponad połowa społeczności MPCFORUM, nie potrafi się wysilić i napisać poprawnie jednego zdania po polsku -,-

Zbieram Plusy ! +

Opublikowano

nie wiem czy to dobrze się robi ale włączyłem to z kolegą i gramy na explosive. jedna walka trwa całą rudne czyli chyba 2:30, ja jestem w NIU a on w Derbaran i ja cały czas rozbrajam bombę a on stoi w miejscu. nie wiem czy to dobrze działa, proszę o odpowiedź czy dobrze, jeżeli źle to proszę o napisanie jak powinno, w nagrodę daję plusika bądź minusika - jak kto woli;d

Opublikowano

Bot działa aczykowliek mam tylko 1 komputer więc mi tylko zaplatowuuje i nie mam jak bocić.Jakby się dało zrobić że zaplantowuje i odplantowuje sam i grać z kimkowiek przeciwko..

<p>zakaz umieszczania linków zewnętrznych</p>

Opublikowano

Zagram z kimś wszyscy wyżej już mają partnerów. GG 3094145 Teraz!!!

<p>zakaz umieszczania linków zewnętrznych</p>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...