Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

gold bronie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kiedy będzie można kupić goldy ??

już można na Random Box #4 i Random Box #5: za #4 masz mp7a1, a za #5 masz dual scorpion.

Liczę na (+) plusika

7c4ad2c3c47947b38c2df89255f8ca2c.0.gif
Opublikowano (edytowane)

co to są te Random Box (dopiero zaczołem grać ) i masz +

wejdz na strone warrock-a zakładka store i tam jest taka zakłądka podam ci link : http://www.gamersfirst.com/marketplace/warrock/index.php?gameID=5&catID=72

random box to taka zdrapka mozesz wygrac co innego niz te gold bronie jesli zdrapiesz wszystki pola i ci sie pokaze 3 razy jakis item to go masz ;)

Edytowane przez intensywny
7c4ad2c3c47947b38c2df89255f8ca2c.0.gif
Opublikowano

Gold bronie można kupić albo w Random Box 4 i 5 za 75 G1 (z premium gold 60 G1) albo czekać i co jakiś czas dodają różne bronie na ósmy slot (gold bronie, ale nie tylko też camo, nickle) i można je kupić za 800 G1.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Kto wam powiedział, że w random boxach są goldy??? W nich są bronie długoterminowe na 8 slot, ale to nie znaczy, że goldy... czytajcie dokładnie

@topic

Goldy pojawiają się od czasu do czasu w MarketPlace. Musisz zerkać codziennie tam albo tutaj na forum ;) Wpierw zaopatrz się w punkty G1 ;)

Opublikowano

Jak masz 800 G1C to zaczekaj to piątku lub do następnego wtorku wtedy powinny pojawić się Goldy bo dawno ich nie było.

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

Cześć , ja też dopiero zaczęłam przygodę z WR , możecie mi powiedzieć . np. kupie te boxy to ile mam % na golda.. i czy bardziej sie opłaca czekać na goldy czy lepiej kupić zdrapki . :) ?

aa i jeśli powiedzmy mam 5 slota na 3dni jeszcze i kupie famasa. to po 3 dniach famask będzie "zablokowany" ? czy bd mogła go używać. ?

Opublikowano

@up famas jest na 3 slot więc dalej będziesz mogła używać

i lepiej jest zaczekać na gold bronie niż zdrapac te boxy bo szanse na trafienie są bardzo małe

Opublikowano (edytowane)

W RANDOM BOXACH NIE DOSTANIECIE GOLDA! ILE RAZY MAM PISAĆ! PRZECZYTAJCIE, CZY JEST TAM MOWA O GOLDZIE! NIE MA CZYLI TO BĘDZIE NA 8 SLOCIE WERSJA STANDARDOWA DANEJ BRONI! CZYTAJCIE DOKŁADNIE A NIE PIERD...LICIE!

edit

@down

Chodzi o random boxy #4 i #5... i 8-slotówki, więc o mp5k gold nie wspominalem.... więc Ty się mylisz ;)

Edytowane przez HardkorowyGracz
Opublikowano (edytowane)

W RANDOM BOXACH NIE DOSTANIECIE GOLDA! ILE RAZY MAM PISAĆ! PRZECZYTAJCIE, CZY JEST TAM MOWA O GOLDZIE! NIE MA CZYLI TO BĘDZIE NA 8 SLOCIE WERSJA STANDARDOWA DANEJ BRONI! CZYTAJCIE DOKŁADNIE A NIE PIERD...LICIE!

naprawde. ? to dlaczego dzisiaj pisałam z kolesiem na WR. i miał golda na 2 slota.. wylosował w boxach. Kłamał czy Ty sie mylisz.. ?

Edytowane przez Kasia...
Opublikowano

Dziewczyny ehh a widzisz co jest napisane? jeżeli nie wygrasz np Mp7a1 na 90 dni to możesz wygrać reszte broni co jest random box czyli np m16a4 lub mp5k gold na 3 dni :)

Opublikowano

Gold bronie można kupić albo w Random Box 4 i 5 za 75 G1 (z premium gold 60 G1) albo czekać i co jakiś czas dodają różne bronie na ósmy slot (gold bronie, ale nie tylko też camo, nickle) i można je kupić za 800 G1.

Random box #4 i #5 są za 240 G1...

@UP Sry nie zauważyłem że już zostało takie coś napisane...

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

@Topic.

random boxy aż do #3 od #1 kosztują 75 G1 i można w nich wygrać parę fajnych broni (Spis Na stronce)

Jednak w Random Boxach #4 i #5 możesz wygrać normalne nie złote bronie na 8 slot. Są to Scorpiony i Mp7a1. na 90 Dni.

Jeśli nie wygrasz głównych broni wygrasz inne.

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...