Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nacisnij LPM na skilla i wtedy zobacz, gdy próbujesz PPM wyskakuje taki błąd, spróbuj.

twoje rady do czegoś prowadza ale jak korzystać z bota bez "skilli" myślisz troszkę ??

Opublikowano (edytowane)

twoje rady do czegoś prowadza ale jak korzystać z bota bez "skilli" myślisz troszkę ??

A opisałes swój problem? Nie -.- Więc nie mów kurwa, kto tu nie mysli...

chodzi Ci o autoattack czy jako cler?

Edytowane przez JustStop
Opublikowano (edytowane)

A opisałes swój problem? Nie -.- Więc nie mów kurwa, kto tu nie mysli...

chodzi Ci o autoattack czy jako cler?

ja pierdole człowieku zamiesciłem screan czy nie jesli jest problem z odczytaniem zapytaj starsza osobe jak to sie robi nasz wszystko pokazana botstate 0 i od tego chyba jest ten bład ze nie moge dodac ani bufa ani skili wiec w czym tkwi roblem pytam o to od paru dni jak bys nie skupiał sie na sciskaniu od debili i takich tam tylko znal odp i udzielil ułatwilo by nam to sprawe a ty sie czepiasz najdrobiejszych szczegułów przejrzyj screana pare postów wyrzej i sie zastanow

JESZCEE RAZ JAK DAJE ADD BUFF/SKILL wyskakuje ten bład http://imageshack.us/photo/my-images/641/beztytuugtb.jpg/jesli

Edytowane przez kurier0001
Opublikowano

Do kolegi co mówi ze ciągnie silka na hight detalach i sie nie zacina hah niema komputera na którym się silk nie zacina na high detalach

Wiec nie możesz mieć High ponieważ to tyczy również Cieniów które jak zgaduje masz ustawione na "circle"

A co do twojego bledu.

Z tego co widzę na screnie to masz avatar. Zdejmij go i wrzuć do depo, zrob teleport i powinno działać, ponieważ z niektórymi avatarmi bot sie buguje po prostu ;/

a ps. Bot state 0 jest ze bot wyłączony.. naciśniesz start zmieni sie na bot state 1

Opublikowano

Miałem ten problem co Ty... teleportłem się i po spawie i skille dodajesz LPM...-.-

@up

Avatar nei buguje tylko attachment z niego, nawet jakby miał to mógłby włożyć skille do bota

Opublikowano

zalozymy sie? xD Mam fury dres i jak wbijam na gry na nim nigdy nie mam skilli, dopiero jak go zdejme pokazuja mi sie, a na chines i tym slobnym mam normalnie.

Opublikowano

zalozymy sie? xD Mam fury dres i jak wbijam na gry na nim nigdy nie mam skilli, dopiero jak go zdejme pokazuja mi sie, a na chines i tym slobnym mam normalnie.

Na prawdę? Ja tak nie mam =) Loguje z avatarem i mam wszystko ; ) a gdy założę attachment to nie działa już ;P

Opublikowano

Miałem ten problem co Ty... teleportłem się i po spawie i skille dodajesz LPM...-.-

@up

Avatar nei buguje tylko attachment z niego, nawet jakby miał to mógłby włożyć skille do bota

Dzięki kolego 5* dla ciebie jesteś jedyny w swoim rodzaju zaraz wiedziałeś w czym rzecz a avtara nie mam B) B) B) B)

Opublikowano

Dzięki kolego 5* dla ciebie jesteś jedyny w swoim rodzaju zaraz wiedziałeś w czym rzecz a avtara nie mam B) B) B) B)

Proszę, miłego bocenia ;)