Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z .. sam zobacz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Nie wiem gdzie mogę wrzucić ten temat więc wrzucam go tutaj bo jest mniej więcej problem z grą . A więc tak : wczoraj kupiłem słuchawki z mikrofonem zwykłe , podłączyłem normalnie działały ładnie wszystko . gadałem całą noc z kumplami na ts . Rano znów z nimi rozmawiałem . Skończyliśmy rozmawiać chciałem posłuchać muzyki więc odłączyłem słuchawki i mikrofon , a podłączyłem głośniki . Później znów chciałem wejść na ts bo granie samemu to nuda . Patrze a tu mi mikrofon nie działa z czego słuchawki działają normalnie . Wszystko jest po włączane ustawione na maxa .. Ale to dalej nie działa szukałem pomocy w google lecz nie moge znaleźć . Mój System to Win 7 64 bit x86 Home Premium . Płyta główna ( zintegrowana z kartą dzwiękową) Asus M4N68T-M LE V2 . Pomóżcie .

Opublikowano

No napewno nie chodzi o karte dzwiękową miałem podobny problem gram raz sobie w caunter-strike,słuchawki na full wszystko i koncze granie po południu chce se zagrać i jak chce coś powiedzieć no to nic niewiedziałem o co chodzi wiesz co zrobiłem sciszyłem i normalka chodziło miałem z philipsa słuchawki takie za 30 zł i nigdy ich nie kupie to badziewie mówie ci co tanie to złe mam słuchawki za 149zl i mam je już pół roku i chodzą jak nigdy morze kabelki ci się urwały albo kupiłeś tani szaiz pozdro :)

Opublikowano

W razie czego oddaj do sklepu i powiedz że nie działają :P (Zwrot kasy)

Reklamacja :P

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano
Win 7 64 bit x86 Home Premium

o.O Nie wiedziałem , że masz jeden system z 2 opcjami 32 i 64 bit .

Wiem, ze 64bit obsluzy 32 bitowe apliakcje i gry ;D. Tylko model jest albo 32bit albo 64bit.

Jak kupiłeś jakiś chiński wynalazek (czyt. sluchawki z mikrofonem) za niską cenę to nie oczekuj, że będzie wiecznie działać. Predzej mozesz sie spodziewac szybkiego padniecia tych sluchawek ;D.

Moze tez byc tak , ze w TS3 cos ci sie w opcjach pozmienialo czy w REALTEKu ;D . Sprawdz czy nagrywanie nie masz wyciszone.

jqeuR.png

• 2 lata później...
Opublikowano

Zobacz w ustawieniach win. Czy wykrywa czy jest wł i sprawdz ustawienia cyfrowe

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

Jeżeli jeszcze wazne a watpie, bo temat stworzony 2 lata temu.. to moze zainstaluj sterowniki ? xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...