Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podzielenie platformy EU

suchy1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kolejka jest dlatego że każdy chce się zalogować ponieważ serwery były off do 15.30.

PS: jutro na 99% jej nie będzie

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

Nieprawda tak było i przed i po też tak będzie bo to wszystko przez rusków bo jest ich od chuja dużo . :/

Ja Pierdole czekałem cały dzień żeby sie dowiedzieć ze musze czekać jeszcze pół godziny .

Opublikowano

Ruski ruski ruski, przestańcie już z tym za wszystko ich obwiniacie... chore to sie zaczyna robic.

Opublikowano

Ruski ruski ruski, przestańcie już z tym za wszystko ich obwiniacie... chore to sie zaczyna robic.

JA ich nie lubie między innymi bo są zajebiści w lola . :/ I im troche zazdroszczę ale tak naprawde to trochę ich wina .

Jakby co to mój nick w grze to Manegross. :D

Opublikowano

I teraz zaczyna się gra z ruskimi...

Przez nich się przegrywa.

Przed chwilą mecz: morde 2/7 i jeden afk <_<

Opublikowano

1 gra, 10 osób - 0 obraz, zgrany team, brak płaczek - chyba nie zmienię na west.

To pewnie zależy na jaki team w trafisz.

Opublikowano

Podrzuci mi ktos plik launchera bo moze przez to mi nie dziala. lol/RADS/Projects/lol_launcher/releases/0.0.0.27/deploy/ i tu ten plik co wazy niecale 3 mb i nazwe ma lol.launcher bede wdzieczy i dam plusiki :D pliska chcialbym sobie zagrac a nie moge bo na patchu pisze undefinied czy cos :( Z gory thx

18706.png

34469.jpg

34152.jpg

33870.gif

34500.png

mpccopy.jpg

Opublikowano

zastawia mnie jedno bo chce sie przeniesc na west bo huja to a nie gra z ruskami -.- i gdzie ta opcja jest? ja patrzalem w sklepiku( po zalogowaniu) inne a tam kij 3 te same przed podzialem itemy a gdzie ten no scrol/zwoj/niewiem do przenosin???

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak j

ak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Zbieram Minusy ;)

Opublikowano

nie no zal nie moge wogole do gry wejsc. a jak juz wpisuje pasy to albo zle haslo mi pisze albo ze region zly . zal

18706.png

34469.jpg

34152.jpg

33870.gif

34500.png

mpccopy.jpg

Opublikowano

zastawia mnie jedno bo chce sie przeniesc na west bo huja to a nie gra z ruskami -.- i gdzie ta opcja jest? ja patrzalem w sklepiku( po zalogowaniu) inne a tam kij 3 te same przed podzialem itemy a gdzie ten no scrol/zwoj/niewiem do przenosin???

Przy włączaniu lola masz po lewej stronie "change region"

Opublikowano

d'emploi

taak. ale jak masz konto na polnocy niewejdzie ci na zachodzie ;)

wiec pytam sie o opcje preniesiena konta.. chociaz... walne se pare rundek zobaczymy

hmm... mialem pare rund z szwedami przykladowo i git majonezik bylo

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak j

ak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Zbieram Minusy ;)

Opublikowano

Czemu w każdej grze są co najmniej 2 osoby afk wiadomo kiedy będzie można zmieniać bo ja nie wytrzymuje z Ruskimi i większością Polaków...

LEAGUE OF LEGENDS

EU Nordic and East: Bambus3k 30lv ON KARTHUS FOREVER

EU West: xspellmasterx 30lv off

Aktualnie stawiam serwer mc.

Opublikowano

Ani jednego jak wy to mówicie "ruska" nie spotkałem podczas gry Rankingowej a grałem ich dziś z 10, natomiast słabych płaczących polaków mnóstwo, narzekacie na Rosjan a sami nie jesteście lepsi, wstydzę się tego,że jestem Polakiem w LoLu, sad is true bro.

Opublikowano

Ani jednego jak wy to mówicie "ruska" nie spotkałem podczas gry Rankingowej a grałem ich dziś z 10, natomiast słabych płaczących polaków mnóstwo, narzekacie na Rosjan a sami nie jesteście lepsi, wstydzę się tego,że jestem Polakiem w LoLu, sad is true bro.

Wyrzeczenie się ojczyzny przez grę - fak je.

Osobiście nie spotkałem żadnej płaczki, nie ogarniającego Ruska/Polaka, wyzwiska tylko 1 raz i to po chwili ustały. Trafia mi się przeważnie dość zgrany team i gra się przyjemnie. Być może afk/płaczki/hejterzy spotykani są tylko na jakimś ELO/lvl-u bo osobiście jeszcze takich nie spotkałem.

Opublikowano

polecam nie przyznawać się, że jest się polakiem

grałem z 4 płaczkami dzisiaj i mnie flamowali po polsku na takim poziomie, że uznałem to za lepsze niż kabaretowa noc 2 :D

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...