Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ibot] Silkroad Online Bot // Beta

padi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dlaczego bot chce przenosic rzeczy z mojego inv do storage, których sie nie da przenieść? Bot sie wtedy zawiesza;/

jak mówiono wcześniej to wersja beta więc jest dużo bugów nie wiem jak to naprawić ale jak pozbędę się jakoś tych time-errorów to z chęcią pomoge

*SYGNATURA KTÓRA BĘDZIE ODPOWIADAĆ MAJKELOWI*

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Admin Cienia
Opublikowano

Jakoż że jest to jedyny i najlepszy jak narazie tutorial, podwieszam aby był dobrze widoczny.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

mam pytanko bo nigdzie nie bylo wspomniane o tym. loader ma miec zrobione przekierowanie ?? jesli tak to domyslam sie ze port powinien byc ustawiony taki jak w tym edx33 tylko jak ktory bo sa 3 :)

Admin Cienia
Opublikowano
Ja tego bota uzywam od ponad dwuch tygodni osobiscie wole ibota od agbota i cienkiego srokinga :D.

Bot jest darmowy i taki pozostanie, bije szybciej od innych darmowych botow.

Postaram sie nagrac filmik jak expi :)

Nie wiem czy pamiętasz ale wciąż czekamy na ten filmik aby się przekonać, pobierz gamecam i nagraj ze 40 sekund. ;)

Opublikowano

Czy moglby mi ktos powiedziec jak wogole uruchomic tego bota, trzeba miec loadera czy cos bo nie wiem co mam zrobic zeby chociaz go uruchomic. Jesli mozecie dajcie link do jakiegos poradnika co trzeba sciagnac itp zeby dzialal ogolnie poradnik z gory thx

Opublikowano

Jak ustawie bota na autologera to on mi się wbija ? Bo jak wchodziłem na silka to nie było widać żeby on coś tam klikał :P ?

Opublikowano

ludziska a ja dalej mam ten problem :

post-5668-1245222563.jpg

ściągnołem ten plik od lewosa ale nie działa ;/

@EDIT ok probowalem wlaczyc jako administrator, tego bledu juz niema, w sumie niema tez bota xD bo jak wciskam OK (w tym okienku ze bot jest darmowy itp) to poprostu okienko mi znika i bot sie nie pojawia (a ma nie? :P)

@EDIT(2) a nie sorka ;p pojawil sie po 10 minutach xD

Admin Cienia
Opublikowano

- Error MCLHotkey: Ściagnij i wklej do folderu iBota -> h ttp://home.wanadoo.nl/dynamiel/mclhotkey/MCLHotkey.zip

Opublikowano

mi to nie działa robie wszystko według instrukcji i jak juz bot zaloguje sie i wybieram postac na bocie to zaraz wystakuje error (run time )....;/

Opublikowano
Nie wiem czy pamiętasz ale wciąż czekamy na ten filmik aby się przekonać, pobierz gamecam i nagraj ze 40 sekund. wink.gif

Filmik juz nakrecony wstawilem na youtube ale jest problem z jakoscia, probuje teraz wstawic na jakis inny hosting

Warszawa Cargo

Opublikowano

Witam. Mam problem, ponieważ gdy uruchomięEdx33+ iBot+ loader, wbije na chara i bot nie odczytuje postaci

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano
Witam. Mam problem, ponieważ gdy uruchomięEdx33+ iBot+ loader, wbije na chara i bot nie odczytuje postaci

tak bot z edx33 jest polaczony a sprawdz czy Edx33 laczy sie z clientem gry go odpalasz, jesli nie to wejdz w folder Edx33 i tam wlacz HookEdx33.exe

Warszawa Cargo

Opublikowano

ok spróbuję

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Moze ktos opisac dokladniej jak uzywac 2 broni do buffowania? Moj build to warrek/cler i chcialbym zeby iBot zapuszczal najpierw rd a pozniej warcry. ;]

Luv ja ZSZC

<3

beztytuuhp.jpg

beztytuu2x.jpg

beztytuu3n.jpg

beztytuuazn.jpg

Admin Cienia
Opublikowano
Omija drzewa?

Jak dobrze skrypta napiszesz to się na nic nie nadzieje.

Opublikowano

Witam. Wyglada powiem zajebiscie !

Nie moge sie zalogowac ale mniejsza o to kiedys wyjdzie uzywam HardModa (loader). A jak nie to jutro z rana zalatwione :P

Mam nadzieje ze bedzie dzialal a jak fajnie bedzie latal to scrypt :] Zedytuje potem posta czy dziala. Pozdrawiam. Dzieki za tutka.

Bardzo dobrze dziala.

Nie sprawdzalem jeszcze skryptu, skilli i opcje party chyba jeszcze niezalapalem

@Ajj prawie wcale go nie ogarniam :O

Opublikowano

Oto filmik pokazujacy szybkosc expienia :) (troszeczke tnie ale to przez mojego kompa i sa to blędy przy komprecji )

http://www.youtube.com/watch?v=lseJlAVx3-c&

tu macie wersje avi ktora dziala plynniej

h ttp://www.supload.com/vid/iBOT/723123020/avi/

Gdy wlanczam loadera wyskakuje mi taki blad

ustaw proxy i bota na port 22580 i sprobuj ponownie (jesli nie zadziala napisz czy masz odpalonego juz clienta z botem, jakiego masz loadera, jaki system)

Warszawa Cargo

Opublikowano

@Up:

Padi? Masz zle ustawione podnoszenie golda. Zwieksz troche pick delay.

@2xUp:

Byla inspekcja i to dlatego ;]

Luv ja ZSZC

<3

beztytuuhp.jpg

beztytuu2x.jpg

beztytuu3n.jpg

beztytuuazn.jpg

Opublikowano

padi czy znasz sie na Ibocie dosc dobrze?

Chcialbym pogadac o skryptach na gg, jak znajdziesz czas PM GG 7121565

@Moglbys znalezc ten czas bo nie jestem pewien ale jak zatrzymalem bota to DC

Opublikowano

Zamieszczam video tutorial . Znajduje się on także na stronie głównej ibota ( www.ibotsro.co.cc ) .

VIDEO TUTORIAL

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Opublikowano

pamieta ktos moze co sie sciagalo do edx33 ? bo nie moge odpalic a jestem po formacie i wywala mi blad

spoko ogarnolem sie juz :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...