Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NevoS[PL][Dedyk]

Lover46

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

POLECAM PRZECZYTAĆ OD AUTORA!

dedyk.png

parametry.png

cpu.png

Intel Core 2 Duo 5.0 Ghz

ram.png

5GB

net.png

10Mb/s

linki.png

web.png

nevos.bo.pl

reg.png

noves.bo.pl

klient.png

http://www.multiupload.com/37JEYCQC7Z

rank.png

nevos.bo.pl

is.png

nevos.bo.pl

status.png

ONLINE - Pisze na stronie

pl.png

http://www.multiupload.com/VC9SN6VRSZ

skan.png

http://www.virustotal.com/file-scan/reanalysis.html?id=88c3e138eaa54d68dd7c6a97ba848bfa3fcf0a433342aefc87f010710fc20a05-1309629587

info.png

npc.png

npcsw.jpg

start.png

0702195330.jpg

ulepszacze.png

Tak tylko na epiki (perły,broszki, yang)

exp.png

999%

drop.png

999%

yang.png

999%

Zamknieta.png

kontakt.png

GG: 12301638

team.png

[GA]NevoS

Apple

Agresywny

Nerkus

NATHAN

autor.png

Kilka przydatnych rzeczy:

1. Expowiska

1.1. Gdy rozpoczniemy grę od razu kupujemy kilkanaście pierścieni expa ( są za 0yang) i idizemy na red las, tam expimy do 85lvl (Loch pająków V2 nie jest zbugowany. Można tam epxić, lecz polecam Red Las.

1.2. Gdy osiągniemy 85lvl idziemy expić na Wojowniki Seatau w AV1 (AV2 jest zbugowane. UWAGA! Czasami cofa expa na Setau) expimy tam do 100lvl

1.3. Gdy osiągniemy 100 poziom idziemy do M1 zrobić eq. Musimy mieć min. 45k HP aby dać sobie radę na Pustyni oraz Mapach Zoombie. Na zoombie epximy do 127lvl

2. Sposoby na zarobienie yang:

2.1. Idziemy do V2 i epximy na szponach

2.2. Od 100lvl po 1kk/2kk dropi z Zoombie.

2.3. Tworzymy nowe konto/postacie i kupujemy rzeczy wystawione przez nas w sklepie. ( Z jednego konta wyciągniemy 400kk)

3. Seon-Hae ma zbugowane wszystkie mapki prócz AV1.

4. W najbliższym czasie mają zostać dodane bronie oraz zbroje epickie.

5. EQ smoka można tworzyć.

6. W sklepie nie ma Potków, są tylko Błogosławieństwa Smoka, które dają 100% HP oraz 100% Many, niestety trzeba je kupować osobna, tzn. jedne są na 100% HP, a drugie na 100% Many.

stopka.png

Jest to moja 2 prezentacja serwera, pierwsza została usunięta, ponieważ serwer był OFF przez tydzień.

Opublikowano

Strona działa. Mi się załadowała po 3sec. Jeśli Ci się długo załącza to poczekaj chwilę.

Opublikowano

Agresywny i NATHAN to nowi GM, oni uratowali serwer.

Nie dziw się, że TOP20 to są lvl 110-127, bo łatwo tutaj wbić dobry lvl. Trochę gorzej z kasą, ale jak przeczytasz "Od Autora" to będziesz wiedział jak zdobyć kasę.

Serwer powstał 30 czerwca, a wystartował 1lipca, ja tam w 2dni wbiłem 109lvl.

Opublikowano

6-7 bon w is. hwang w is. epickie bronie ktore widze pierwszy raz na oczy w is.jakby mogli to swoja dupe tez by tam wsadzili i sprzedali.

Opublikowano

@UP

HaHaHa Ale Ty jesteś śmieszny OMG... Nie ma hwangów, ani broni epicki w sklepie, ani w IS. 6-7bon w sklepie kosztuje 50kk, a zmiana 5kk, a w ISie za kasę nie kupisz hwangów, ani epickich broni, najlepszą bronią do kupna w IS'ie jest zatruty miecz +9.

Ogarnij się.

Opublikowano

@UP

HaHaHa Ale Ty jesteś śmieszny OMG... Nie ma hwangów, ani broni epicki w sklepie, ani w IS. 6-7bon w sklepie kosztuje 50kk, a zmiana 5kk, a w ISie za kasę nie kupisz hwangów, ani epickich broni, najlepszą bronią do kupna w IS'ie jest zatruty miecz +9.

Ogarnij się.

pajacu wszedlem w is i mowie co widze.przeciez kazdy kto ta mwejdzie to zobaczy co jest w is.sa 2 rodzaje hwangow i epickie bronie.6-7 bon tez tam ejst.idiote cchesz z kogos zrobic?chyba z siebie

Opublikowano

Widzę. Wcześniej ich nie było. Jak chcesz kupić te itemki to musisz wydać ok. 50zł, bo tak tanio ich nie dostaniesz.

Opublikowano

Widzę. Wcześniej ich nie było. Jak chcesz kupić te itemki to musisz wydać ok. 50zł, bo tak tanio ich nie dostaniesz.

mnie nie obchodzi po ile sa.sa i tyle.50 osob max on line bedzie gralo

Opublikowano

Serwer nie jest mój i proszę was nie nazywajcie tego serwera moim, gdybym był tam GM'em, GA to nie podawałbym wam sposobów na zarobienie kasy. Włączcie myślenie. Ja na serwerze nie gram, bo na razie nie mam czasu. Teraz rozpoczynam przygodę z Xenoxem. Chciałem wam udostępnić tą prezentację, bo chciałem aby ten serwer nabrał popularności.

Powtarzam serwer nie jest mój.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...