Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Przenoszenie graczy na inne lokacje przez PT za pomoca KamerModa

speader22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

właśnie kiedyś się zastanawiałem z jakiej mapki się tak da, osobiście robiłem to tak że odpalałem kilka metków i robiłem wojne.

Gdy już miałem lidera jednej i drugiej gildii na wojnie to logowałem postac która chce przeniesc do zoombi i wbijałem na wojne.

Oczywiscie wczesniej robilem pt. Nastepnie logowalem konto którym szedlem do zoombi i przywoływałem sobie konto ktore jest na wojnie.

Takim oto sposobem expilem w zoombi na mniejszym lv. Ogólnie na poczatku trzeba otworzyc az 4 metki, potem 1 można zamknąc.

Gdy wojna sie zakonczy, niestety konto ktore bylo przenoszone z wojny na zoombi zostaje wywalone do m1 i chcac expic dluzej trzeba miec caly

czas wojne. Nigdy nie teleportowalem do zoombi z atalntydy bo serwer na ktorym gralem byl dosc dziwny i przepustki do groty byly za zł.

HBV27j.png

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tut jest spoko tylko, że ja gram na ProMt2 i tp ludzi ale nie mam dowodzenia na m1 więc nie potrzeba dowodzenia żeby tp:)

Daj + dla cb to nic trudnego, a dla mnie znaczy wiele;

Opublikowano

Tut jest spoko tylko, że ja gram na ProMt2 i tp ludzi ale nie mam dowodzenia na m1 więc nie potrzeba dowodzenia żeby tp:)

bez dowodzenia gowno zrobic ;] Sciema i tyle. jak przeniesiesz bez dowodzenia jak przenosisz przez jedna z umiejetnosci ktora mozna uzywac jak jest na m1 dowodzenie..

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Za to bana nie ma ? a to w ogole dziala jeszcze?

Filmy z Metin2 PL s26 - Solar. Zapraszam na profil:

Subskrybuj i bądź na bieżąco

:)

Opublikowano

kwestia bana to roznie, na promt2 nie ma np ;] Roznie z tym bywa

Filmy z Metin2 PL s26 - Solar. Zapraszam na profil:

Subskrybuj i bądź na bieżąco

:)

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...