Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Przenoszenie graczy na inne lokacje przez PT za pomoca KamerModa

speader22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Zacznijmy od pobrania KamerModa. Sciagamy go z tąd:

http://www.filesonic.pl/file/1383122964/metin2mod_2011sf_06072011.exe

Scana nie daje, bo to z oficjalnej strony Kamera - metin2mod.tk. Jeżeli jednak mod chce to prosze napisac, a dodam

2.Po zainstalowaniu Moda. Uruchamiamy,logujemy się i szukamy gracza którego zaprosimy do PT

3.Wysyłamy gracza do atlantydy v2, ponieważ na zombie można mieć kontakt z graczem tylko przez atlantyde. Sprawdzałem i z każdej innej lokalizacji przenoszenie gracza jest niemożliwe.

4.Gdy gracz znajduje się w atlantydzie udajemy się na zombie przez różowego NPC ktory znajduje się w m1 link: http://img694.imageshack.us/img694/2521/80606866.jpg w okolicach kowala i handlarki. Daje on także range i skile na p. Teleportować się możemy od 99 lv(na modzie nie ma mapy zombie wiec nie poruszamy się po teleportowaniu gdyż moze nam się wylaczyc mod)

5.Po teleportowaniu musimy użyć umiejętności dostepnych w pt. Gdy nacisniemy na nick gracza rozwinie nam sie pasek umiejetnosci jakie mozemy dac. Ostatnia umiejetnosc to przywolanie gracza do siebie. Naciskamy go a odrazu gracz teleportuje sie do nas. Link do Umiejętności : http://img607.imageshack.us/img607/5519/metin2mod2011sf20110716.jpg

Uwaga!. Żeby teleportować kogos na zombie potrzebujemy dowodzenie przynajmniej na m1, 90 Lv i pt z graczem.

Mam nadzieje ze komuś pomoglem, Jakby ktos mial ochote wynagrodzic mnie w malym stopniu to prosze o minusy.

Ps. Prosze o zdjecie kilku procent

@edit

Poradnik działa nie tylko na serwerze promt2 ale na większości serverow z nowymi mapami.

@edit

Dodałem poradnik Video:

http://www.youtube.com/watch?v=cyxg4o9Lco0

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wiesz co ? nie mam pojecia, sprawdzalem tylko na promt2 a tam dziala bez problemu. Powinno dzialac wszedzie :). pozdrawiam

sygnlamborginipro.png

Opublikowano

prosiłbym moderatora o zmiane podtematu na : Przenoszenie graczy na inne lokacje przez PT za pomoca KamerModa . z gory dziekuje

sygnlamborginipro.png

Gość daronian
Opublikowano

Wszystko ładnie opisane, lecz większość osób to wie... zostawiam za pracę tego minusika.

Opublikowano

@up No nie sadze, ja np nie wiedzialem, pytalem ludzi i nikt nie widzial , pozatym nie ma w necie zadnego poradnika wiec pomyslalem ze zrobie. Pozatym to bardzo przydatne ;]. Masz za maly lv i przenosisz mniejsze lv. Ogromny zarobek jest ... A jest duzo poradnikow jak dodac server do metin2mod wiec polaczyc te 2 poradniki i mozna zarabiac ogromne pieniadze ;]. Na proMt2 przenosi sie za itemy pierscienie albo futra na zombie mniejsze niz 99lv osoby. Ja zarobilem kolo 200 futer tak, ale zaczelem expic i juz mam za duzy lv na przenoszenie. Pozdro ;]

sygnlamborginipro.png

Opublikowano

a nie można mieć większego bo mam sure 108 i chce se zrobić szamana i ma on narazie 90lv a chciałbym miec wiekszy odpowiedz szybko plis to dam ci tego minusika

Opublikowano

mozna miec oczywiscie. od 99 wejscie tam jest do 15o mozna wbijac. byle dalbys rade do pt wbic kolesia

sygnlamborginipro.png

Opublikowano

Chyba nie wszędzie tp działa bo jak mapla z zoombie jest od np 160lvl ty masz 1 kontem ten wymagany poziom a 2 np 129 to nie dasz rade go zabrac do pt.

Opublikowano

@up, jezeli mowisz o promt2 to max 150> Jedyna blokada to te 30 lv roznicy jezeli chodzi o pt a tak to nie sadze ze na jakims serwerze nie da sie przeniesc kogos do siebie, chyba ze jest tak jak z promt2 ze do atla trzeba isc kolesiem bo jest ,,tzw kontakt zz nim " mozesz pisac i widzisz okienko w pt z nim tak jakby on byl na tej mapie i swobodnie da rade przeniesc . Pozdrawam

sygnlamborginipro.png

Opublikowano

Większość osób to zna jest to w opisie na stronie kamera

PS : Na Imetin to działało na DT

Nick Postaci W Grze : Pistan18

cebulasugna.jpg

Sygnatura By Me :p

Opublikowano

Tylko szkoda że na ProMT2 można szybko bana za kamermoda wyłowić ;(

nie ma tam bana za moda, nie mozna dostac . Nie ma szans ;>

sygnlamborginipro.png

Opublikowano

ja nie wiem jak sciągdnąg kamermoda bo pokazuje mi cos nie poszło :0 zrub filmik plis

i wogule wszystko gdzie wypakowywac jak otwierasz WSZYSTKO z gory dzieki

Opublikowano

działa na PRo mt2 to wiem kumple mnie teleportowali ale dużo osób nie ma dowodzenia w pt na m1 i nie wie dlaczego tepać innych nie może ..

Obecny brak sygny :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...