Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Heaven of Hearth !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heaven of Hearth

Haven and Hearth jest to gra wydana używając programów Java, C i Paintshop Pro, który jest znany z pięknych grafik 2D. W dodatku, oprócz bardzo bujnego świata 2D, granie jest nie schematyczne w porównaniu z innymi grami MMO, które narzucają nam z góry jakiś schemat grania.

W grach mmo, tworzonych przez grupe ludzi, którzy spędzają całą swoją karierę robiąc mapy, które niczym nie będą się różnić jutro można popaść w monotonność. W Haven and Hearth jest wielka różnica. W tej grze to gracze formują świat, nie twórcy. Patrz, jak las zostaje karczowany bezlitośnie przez żądnych surowców mieszkańców pod którym okazały się znajdować złoża żelaza. Wszystko co zrobisz w grze zostawi ślad, który każdy może zobaczyć.

W przeciwieństwie do wszystkich gier MMORPG będziesz przywiązany do twojej postaci. Śmierć nie jest wymierzana w strate punktów doświadczenia, lecz strate także ekwipunku. Śmierć jest także stała - raz umrzesz i koniec. Nie wspominając o niszczycielskich elementach, takich jak tarany, które mogą nawet sprowadzić władców największych fortec na ich kolana.

Gra jest w pełni darmowa i twórcy opierają się tylko na dobrowolnych dotacjach (Wiekszość jest zużywana na utrzymanie serwera gry). W połączeniu tego wszystkiego z wielką pomocą i sugestiami graczy, których każda uwaga jest wysłuchiwana, gra cały czas szybko się rozwija.

Cos od siebie

Gram w heaven of hearth , jest to uwierzcie mi , baaaaaaardzo skomplikowana gra , wystarczy sie o tym przekonać poprostu wchodząc do gry. Jest opcja grania wspólnie, dlatego gdyby tylko uzbierali się ludzie na MPC to mam zamiar założyć wioske tylko dla userów mpc. W grze nie dosć że są hacki , to jeszcze jest masa różnych klientów, gra jest mało popularna ale przy rozpowszechnieniu jej na mpc z pewnością się każdemu spodoba.

Pobierzcie....zagrajcie...potem oceńcie , jak cos to moge pomóc wszystkim zacząć, ale najlepiej naraz :)

Strona główna gry

Pozdrawiam

63989389769756300986.png

Opublikowano

Aaaa 2 tibia.... Ratuj się kto może. (Kto morze tesz)!!!

A serio ? Podoba mi się i myślę że zagram.

Pisałeś że to MMO, daj jakieś namiary na siebie .

Opublikowano

Dlaczego nie podałeś źródła opisu i dlaczego przetłumaczyłeś to translatorem? Nie da się czytać, bez żadnego ładu i składu.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

www.havenandhearth.eu polska strona do gry Haven and Hearth.

Fajnie opisałeś, ale popełniłeś jeden błąd gra nazywa się Haven and Hearth, a nie Haven of Hearth

Pozdro z Pandemonium

Opublikowano

MacieQ kiedy wracasz do gry wreszcie? ( już chyba sobię kompana znalazłem. )

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...