Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OStatnio na mojm serwerze se zwiedzialem az nagle zobaczyłem tajemniczy zamek

Screeny dodam puźniej w zamku były rzeczy a na i jakis dziadek powiedzial do mnie ,,I cannot let you enter until you free me of my curse" po polsku ,,Nie mogę pozwolić wprowadzić do was wyzwoli mnie z mojego przekleństwa"

ok niezwracałem na niego uwagi weic poszłem dalej i zchodziłem aż nagle dougen gurd (jakos tak mial na ime( wyglodał jak 2 czaszki)) i mnie dedną 1 ciosiem a zadal 9000 iles albo 90.000 ileś ktoś też miał tak ????

gfcentergif-2.gif

WTF a to jak sie tu znalazło ?!

Opublikowano (edytowane)

Tak. Ten Zamek to Dungeon. Ta czaszka to Dungeon Guardian. Musisz w nocy porozmawiać z dziadkiem, wtedy on się zamieni w Skeletona ( boss ). Jak go zabijesz, to możesz wejść do Dungeonu, wtedy będą cię nękać Skeleton Heads, ale nie przejmuj się nimi. Obrabiaj dungeona, bo w skrzyniach możesz znaleźć ciekawe itemy.

EDIT : Dungeon Guardian zadaje 9999 damage jednym ciosem. ;)

Edytowane przez Kamcio3321
Opublikowano

To jest dungeon... A to co cię zabiło to Skeletron's Head. Przyjdź w nocy do tego dziadka, a zamieni się w bossa, który ma 5000HP. ;P Jak go zabijesz będziesz mógł wejść do tego dungeona (tzn. nic cię tam nie zabije, chyba, że zwykli przeciwnicy).

Po za tym on mówi: Nie pozwolę Ci wejść, dopóki nie wyzwolisz mnie z mojej klątwy. Google translator... ; x

Swoją drogą to po pokonaniu tego bossa przychodzi do ciebie Clothier i sprzedaje Ci bezużyteczne ubranka.

survarium_user_bar_en.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...