Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Agbot Czy Sroking :d

dorczu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóz mam dylemat na jakiego bota za free sie zdecydować? który lepszy,szybszy,mniej zbugowany xD i wgl. prosze was o opinie tych dwóch botach i porade ^^

*SYGNATURA KTÓRA BĘDZIE ODPOWIADAĆ MAJKELOWI*

Opublikowano

hmmm racja mam często dc na srokingu ale na Agbocie jakieś scrypty trzeba wgrywać czy cuś xD

Opublikowano

Wiecie dla mnie bot powinnien działać a SROKing najnowsza wersja coś nie chodzi tzn zaloguje sie do gry i już pograniu bo jak sie znajdzie server do którego sie moge zalogować to sie gra wiesza i tyle z Bocenia plz help jakiś !

Opublikowano

sroking bez porównania lepszy dla euro i chin charów i robi repota bez potrzeby nagrywania skryptów sam bociłem dwoma botami i sroking BETER!!

SILKROAD online jest grą dla botów

silkroad sprzyja boterom

Santetsu.png

WYFARMIONE 1,351,000/1,000,000 SP

Opublikowano

Dla każdego bedzie inny bot lepszy to zalezy od PC i Neta configa bota i umiejetnosci obslugi Np. Sroking to bardzo latwy bot ale powoli zabija lecz na repota wgranego a Aqbot niema go ale szybciej zabija lecz co do repota mozna go zrobic

Und3rsoldier.png

Opublikowano

Ja wole srokinga

Nie wiem jak u was ale u mnie sroking przycina troche kompa gdy naprzyklad minimalizuje silka i na stronce siedze.

Opublikowano

Przycina bo musisz w zakładce 'other' odznaczyć 'allows refresh game'.

Od 2 tyg używam sroking, lepszy bo sam kupuje poty wraca na spota itd ;--D.

Opublikowano

hmmm to może który lepszy do farmienia?

bo z tego co widze to Agbot szybciej bije a sroking wolno ale za to trzeba wgrywać scrypty do Agbota a do SROkinga nie ;D

Opublikowano
agBot poco mam sie rozpisywac dostalem 20% ostrzezenia za spam ? guwno jaki spam nie pisalem oni razu pod pod postem raz ,,,! przeprosilem i kazalem usunac masakra...

może pisałeś o byle oczym ;D heh zobaczymy może jeszcze ktoś sie wypowie xD

Opublikowano
D&G

Taki skrypt to kwestia 30 sekund z programem AgDev 4.2

a moze bys uploadowal link do AgDeva? ^^

po co mozna zrobic scripta przez stronke h ttp://sromap.bplaced.net/sromap_02/

a jesli bardzo chcesz agbeva to google nie boli ;d

Warszawa Cargo

Admin Cienia
Opublikowano
poprostu mam kompa zajebistego na silka i sroking bija jak babcia która nie widzi i nie słyszy >_<

Ja mam "jak to mówisz" dwa zajebiste laptopy a trzeci mniej i na każdym sroking zawsze działa lepiej. ;]

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Ja korzystałem z AgBota, to bił tak szybko, jak Sbot, jednak zmieniłem na sroking, bo w Ag nie chce mi się już robić skryptów, no i w cave z ag problemos jest

Opublikowano
Ja korzystałem z AgBota, to bił tak szybko, jak Sbot, jednak zmieniłem na sroking, bo w Ag nie chce mi się już robić skryptów, no i w cave z ag problemos jest

i to jest to do farmienia na ong nie potrzebuje scryptów do cave ;D xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...