Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZuneMT2 [PL] [NO-HAMACHI]

InBox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurde...Nie ma serva ONLINE! bo najpierw sie zarejestrowalem to w grze wyskakuje mi ze niepoprawny login lub haslo... a teraz mi pisze ze blad laczenia z servem caly czas...

Działa:

http:\\81.106.188.8 ty napewno zaznaczałeś all. ;d

Kurde nic nie dziala...a wgl to nie ma strony tylko samo reje a gdzie str? to po 1... Po 2 mam caly czas blad teraz laczenia z servem a po 3 wczesniej mi pisalo ze niepoprawny login i haslo a zarejestrowalem sie dobrze bo sprawdzalem to z 5x...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko działa gracze grają i się rejestrują Tylko ci coś nie działa dziwne ;s

A tego launchera wkleic do clienta 2010??? bo tak mam zrobione i nie dziala mi wgl blad mam... no kur*a co jest?! ;/ a tak by sie fajnie gralo

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

co to ma być? odpalam to i pokazuje się okienko. Klikam Start i odpala mi się normalny metin2 ze wszystkimi serwerami typu Onyks, Monastyr itd.

Opublikowano

Nie polecam serwer, otóż IceShiva rozdaje eq... otóż DragoneQ dostał strumy +9 za niby sms... hmm. nie wiem za jaki sms ... ahah widać kolezdzy Gma to rozdają eq , nie warto tu grać odradzam gry na tym serwerze ; )

Fotka_ze_nie_klamie;)

NIE GRAJCIE NA SERWERZE : )

Opublikowano

to beta ;P bo bedzie dedyk

To co , że będzie dedyk..? Ale mogą zapisać pliki i poprostu zmienić na dedyka ; ) To nie jest beta... zobaczysz , że jak będzie dedyk to będzie podobnie ; ) tylko bez epików w npc.. to tam i tak się dużo nie straci.. tylko wtedy , jeżeli zrobią to co napisałem... [jestem bratem Caroline] ; d

Opublikowano

czemu jak sie logne to wywala mi metka?

Wielki Powrót

Nick:KostekPro

LvL:0 i rośnie :D

Gildia:Szukam

Królestwo:Chunjo 4ever

Klasa:Sura

Profesja:WP

2.png

Daj + To nie boli

Opublikowano

Caroline tez tego ninje widzialem w strumykach to mi powiedzial ze jest teamie (zal nooba a gma jeszcze bardziej dziecko sprzedało dupe tyle powiem)

Opublikowano

Przepraszamy Serwer Offline Przerwa techniczna ma cel naprawić Wszystkie niedopracowania oraz zmienienie Trybu serwera z 4fun/pvp na easy/medium

Za nie udogodnienia Serdecznie Przepraszamy

Team ZuneMT2

(Przewidywalny start dziś o 24:00)

64562221938.png

Opublikowano

Jest po 24;00 ,ani strona , ani serwer nie działa ... krótko mówiąc W chuja nas robicie ;D

Opublikowano

To co ty sobie myslisz że moje życie kończy się na stawianiu Priva? Po prostu wypadło mi coś nie nie mogłem zrobić ;s

64562221938.png

Opublikowano

Tak tylko jak się pisze że o 24 będzie ON, to powinien być. Jeśli Ci coś wypadło to powinieneś łaskawie poinformować o tym graczy i powiedzieć że o 24 ON nie będzie. Proste...

Opublikowano

Serwer oraz stronka działa tylko , że jest jeden wielki problem... wszystko tak jak na PL : ) identycznie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...