Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wykrycie GM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bry. Czy jest jakiś sposób w FB aby wylogowało postać jeśli ten znajdzie się w pobliżu? Szukałem lecz nie znalazłem

Opublikowano (edytowane)

Chyba nie, ale tak do głowy mi wpadło zrobienie w fb coś takiego co jest w kmr modzie w opcji /wspam że możesz sprawdzić czy gm jest w pobliżu i gdy bd to żeby automatycznie wylogowało postać.

Niestety nieznam się na programach, botach itp. więc tego nie zrobie :P ale myśle że pomysł dobry :D

Edytowane przez PeKaWu
Opublikowano

No właśnie jakby zrobić coś takiego jak by się na FB chciało jechać sprawdzić pierwsze czy na serwerze jest GM (gdyby nie było można by było odpalić spokojnie FB w górach czy gdzie tam chcecie , byle żeby inni gracze nie po kablowali :/ ) albo tak jak koledzy wyżej zrobić takiego spama jak GM znajdzie się koło nas ;]

Opublikowano

Sprawdzanie czy GM jest wokol nas dziala jedynie na serwerach ktore stoja na plikach z 2008r,czyli kamer mod ml

Na zadnym innym kmr i hacku nie dziala wykrywanie gm'a/

EDIT@

Mi nigdy nie dzialalo,chodz wiele razy probowalem -.-.

Nawet sprawdzilem testowo...

sstwc.jpg

Opublikowano

Netrodal i się niestety mylisz metin2 SG jest na najnowszych SF ciągle aktualizowanych jak to globale a używam na nim pewnego moda nie kamera i działa wykrywanie GM więc ... ?