Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaklinaczem nie lubiałem grać. Uwielbiałem natomiast czarodziejkę, mógłbyś na początek czarke wziąć, jak potrafisz grać to wymiata.

Opublikowano

Tak jeżeli priv to polecam ci czarkę. Może i na początku będziesz miał problem z jej ilością HP, ale za to skille normalnie miód dla uszu . ; d

Opublikowano

Kazda postac ma swoje plusy i minusy np.

Tytan ma w ch... hp i duzo ataku harcownik do tego szybko bije mieczem, highhandler ma wiecej ataku dalej nie wiem czym sie roznia bo nie gralem

Rycek palek ma duzo defa i wiecej ataku niz tempek ktory ma w miare ataku i najwiecej defa

Czarownica(tylko nia gralem) ma duzo many, wywalone w kosmos skile zwlaszcza obszary tez ma bardzo duzo ataku

Zaklinacz specjalista jest wyje.... bardzo latwo sie expi wystarczy secik min +5 i mozna cisnac pol spotu w tombie bo uniki robia swoje tak samo ta szansa na smiertelne dzieki ktorym uderzamy maksymalna mozliwa szkoda i bufek na przedluzenie paska

Cien tez jest pro tylko dla osob ktore nienawidza bic pu jak ja to bedzie katorga wbic w tombie 20k pu zeby miec na skile ale gdy sie juz to zrobi to cien ma duzo ataku i extra skile i wali samymi krytami niestety ma troszke malo defa ale to nic jak ma sie set +10 minimum

Co do szelmy i uzdro sie nie wypowiem bo nie gralem

osobiscie do grania polecam Zaklinacza, czarke i cienia jak dla mnie najlepsze postacie :]

Opublikowano

No powiem tak :

Czarką jak zaczniesz to troche wolno bedzie szlo, ale jak juz skombinujesz wepka na 69 albo 65+15 to juz w tombie sami cisniecie i to jeszcze z obrazeniami d 4k (moja czarka tak trzaskala)

Zaklinem tez sie wolno zaczyna ale tak na 70-75+ sie rozkreca bo juz i wepki lepsze i bufki daja wiecej defa(puszka) ataku i unikow (demon)

Rycem sie expi praktycznie w tym samym tempie bo on ma duzo defa to na poczatku cisnie cale wiezienie potem zaczyna sie podgorke bo mobki maja troche wiecej hp i wolniej to idzie ale i tak mozna cisnac i to grubo

Tytan ma duzo ataku i szybko bije duzo hp i nic mu z tego ze ma set np. +6+7 bo na 90lv ma ok. 6,5k hp to nie az tak strasznie bedzie bo zanim moby nam zjada do 2-3k to one juz bede lezec i kwiczec ze tak napisze

ja poprzednio sie nie wypowiem do Uzdro i szelmy bo nie gralem, ale ludzie mowia ze szelma do dropienia jest dobra

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...