Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

lvl hack na Black Opsa ? xd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Z tego co wiem nie ma na BO. Możesz mieć tylko na treningu. Był bug że na serwie np. za killa dostawałeś 20k expa ale już go usuneli

Edytowane przez Danio :D

syg2i.jpg

Opublikowano (edytowane)

kuz szkoda ;x bo znalazłem dużo filmików sprzed miesiąca , tygodnia xD

Edytowane przez matix212
1359121200-U261555.png

Opublikowano (edytowane)

Ostanio był wysyp serów double XP na nuketown, pare nie kłamało i dostawałem 400 xp za killa, ale niestety już nie ma tych serwów.

Jest to możliwe, już o tym pisałem, ale na tyle kłopotliwe, że potrzeba do tego przynajmniej 10 osób świetnie znających się na programowaniu i hackingu (przyda się ta wiedza, nie będę wam tłumaczył do czego, bo to nie do końca legalne).

Sam nic nie zdziałam, a moja wiedza też jest zbyt mała.

@edit. Dodam że jeden z serwów double XP spowodował iż straciłem lvl, i zaczął on powili wracać, ale nie wrócił całkiem. wbiłem na te serwy mając 37 lvl, a wyszedłem mając 1 i wróciło do 32 tego prestiżu co miałem. Od tego czasu nie gram rankingowych tylko mody jak Roll The Dice. (BTW azumikiel suck bo na jego serwie jest S&D)

Edytowane przez michiix

DAJ

delete.png

Opublikowano (edytowane)

Ostanio był wysyp serów double XP na nuketown, pare nie kłamało i dostawałem 400 xp za killa, ale niestety już nie ma tych serwów.

Jest to możliwe, już o tym pisałem, ale na tyle kłopotliwe, że potrzeba do tego przynajmniej 10 osób świetnie znających się na programowaniu i hackingu (przyda się ta wiedza, nie będę wam tłumaczył do czego, bo to nie do końca legalne).

Sam nic nie zdziałam, a moja wiedza też jest zbyt mała.

@edit. Dodam że jeden z serwów double XP spowodował iż straciłem lvl, i zaczął on powili wracać, ale nie wrócił całkiem. wbiłem na te serwy mając 37 lvl, a wyszedłem mając 1 i wróciło do 32 tego prestiżu co miałem. Od tego czasu nie gram rankingowych tylko mody jak Roll The Dice. (BTW azumikiel suck bo na jego serwie jest S&D)

Bo trollarc nie raz w weekendy robi Double XP na każdych serwerach. http://www.modernwar.pl/black-ops-double-xp-weekend-z-okazji-premiery-annihilation.html - to tylko jeden z wielu, które były. Nie przypadkiem przez to double XP dostawałeś? Trollarc spatchowało możliwość zwiększania XP dostawanego np. za zabicie jakiś tydzień po premierze gry.

A co do zmniejszenia lvl'a do pierwszego to zwykły "bug" gry, Mój kolega i ja mieliśmy tak po graniu na normalnych serwach.

Znam jedną osobę, która samemu potrafiła by to zrobić, lecz dawno się Black Opsem nie zajmuje.

na mw2 jest to powinno byc na BO xD

W mw2 są bo tam statystyki, lvl itp. są ciągle przechowywane w pliku, i zawsze można jakimś programem lub nawet samemu podmienić. Statystyki w Black Ops są przechowywane na serwerze Trollarc nie w pliku. Każdy film tego typu jest manipulowany lub nakręcony krótko po premierze kiedy można było używać komend na XP.

Edytowane przez Tot4l_Own4g3
Opublikowano (edytowane)

bedzie jeszcze takie cos ;x ?

Nie wiem o którą rzecz Ci chodzi.

Komendy na większe XP - nie,

Rank Hack - raczej nie, ale jest szansa,

Double XP weekend - raczej tak

Opublikowano (edytowane)

dasz mi znac na gg jak bedzie ;x ? double xp weekend . gg: 18802275

Edytowane przez matix212
1359121200-U261555.png

Opublikowano (edytowane)

Imho, black ops jest za bardzo zrytą grą*. Ale jak bym miał do pomocy 9 osób jak napisałem, moglibyśmy coś zdziałać, i podmienić główne pliki naszego serwa. Aczkolwiek długo by pewnie nie postał, i to nie jest legalne. Nie moge was zagłębić w to ;/

* Mało osób w nią gra, mniej niż w MW2 czy MW1. Treyrach się do tego nie nadaje, IW robi bez porówania lepsze produkcje.

Edytowane przez michiix

DAJ

delete.png

Opublikowano (edytowane)

Imho, black ops jest za bardzo zrytą grą*. Ale jak bym miał do pomocy 9 osób jak napisałem, moglibyśmy coś zdziałać, i podmienić główne pliki naszego serwa. Aczkolwiek długo by pewnie nie postał, i to nie jest legalne. Nie moge was zagłębić w to ;/

* Mało osób w nią gra, mniej niż w MW2 czy MW1. Treyrach się do tego nie nadaje, IW robi bez porówania lepsze produkcje.

Podmieniać pliki serwa może by się udało, lecz dużo roboty.

dasz mi znac na gg jak bedzie ;x ? double xp weekend . gg: 18802275

Nie mam gg^^ Usunąłem jakiś miesiąc temu.

Opublikowano

@up, udało by się udało, ale jak mówisz nie samemu, i stał by max ~tydzień myślę jak byśmy odpowiednio zamaskowali, zahasłowali (chyba są dedyki z hasłem), i zrobili tylko dla wybranych osób, to może miesiąc. Zależy czy by węszyli czy nie. No i obowiązkowe ukrycie śladów wszelkich. Gorzej jak trzymają 1 cionfig na wszystkie serwy. Wtedy to zostaje nam pare godzin, i prawdopodobnie wyłączą całą serwerownie, bo wtedy wszystkie serwy by to miały ><. Ale myślę że tak nie robią, bo za łatwo było by wykraść im hasła do serwerów i adminów.

BTW, jak sony trzymało hasła w plikach .TXT, to wszystkiego można się spodziewać. Mało tego do włamania się do sony, hackerzy wykorzystali pasek adresu przeglądarki o.0 HAHAH, śmiech zalewa, że wylradli miliony haseł w tak banalny sposób, i unieszkodliwili PlayStationNetwork na 1,5 miesiąca.

DAJ

delete.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...