Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT] Zbroje i Ubrania postaci w Terrari.

Bakoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki Ci za ten poradnik, przynajmniej nie zmarnowałem meteorytu na zbroję, bo to jest prawie to samo co srebrna zbroja.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

• 3 tygodnie później...
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Chłopie, dzięki pomogłeś mi bardzo z zbrojami wielki + leci

76561198237615998.png

Opublikowano

fajne + tylko jak przywołać king Slajma

Aby przywołać king slime'a potrzebne jest 99 żelu (gel) i korona ze złota. (craftujesz to na demonicznym stole ''Demon Altar'' znajdziesz go w podziemiach w tym zakażonym Biomie. Rozwalić stół można za pomocą młota ''Pwnhammer'' który wypada po zabiciu ściany mięsa ''Wall Of Flesh'' )

!UWAGA! King Slime pojawi się tylko w dzień na jednym z końców mapy. !UWAGA!

Zamieniaj zdobyte punkty na RP i nie tylko! Zarejestruj się z mojego linku i pomóż mi zdobyć kilka punktów  :) Link: http://dogry.pl/r/28783912

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Zrub więciej ubrań bo jest nowa wersja chyba 1.1.2 bo ja niewiem czy usuneli plumber,s hat bo 5 razy na dużym świecie przeszedłem piekło i nic a chyba zabiłem 1000 tych Fire Imp'y.

//Nie odkopuj tematów.

Nie wolno odświeżać tematów starszych niż 30 dni, bez uzasadnione przyczyny.. Kara: Warn 5% Wyjątek: Chyba, że temat jest poradnikiem, a chcesz wnieść wartościową treść do tematu. Tak samo tyczy się próśb o reupload plików.

//Spis jest aktualny ;)

//Ostrzeżenie

//~Suchy

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niech autor tego tematu zrobi ref bo to już nieaktualne a poza tym like i + bo to widać, że autor naprawde się napracował a tak swoją drogą to już sporko dawno było :P

"To całe moje życie a to Cała moja gra..."

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

up:

to powstało jak nie było jeszcze Hard mode więc się mu nie dziw zresztą ja dawno sam grałem i nie pamietam nawet tych zbroi ale fajny tutorial

9/10

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...