Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Permissions w serwer files by Krzysztofa V3.5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem. Gdy dodam siebie do grupy Wlasciciel, nie mam rangi wlasciciel przed nickiem. Zresztą, każdy ma [g]. Ktoś może mi pomóc? Leci + jak ktoś pomoże i zadziałą.

Opublikowano

[g] oznacza Global, takie coś jest bo jest wgrany HeroChat.Rengę musisz sobie ustawić w permission zrobiłeś to?

Jeśli chcesz się pozbyć [g] zainstaluj Ichat bądz NChat.

O błędach w C++ powie Ci kompilator, a o błędach w PHP klient..

Opublikowano (edytowane)

Jeżeli w

Rengę musisz sobie ustawić w permission zrobiłeś to?
masz na myśli /user -addrgoup, to owszem. Z tym, ze ja chce zeby inni widzieli ze mam range [Wlasciciel], a nie ze mam mozliwosci wlasciciela. Edytowane przez GandardG
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem mam Iconomy 5 i jak wpisuje komendę /money ,, An internal error occurred while attempting to perform thix comand ,, i pisze coś w konsoli

Wyczytałem tylko ze to coś w persamision przed tego nie milem pomóżcie !

Head Admin Servera MinecraftForEverPL

Jak Pomogłem daj plusika :P Odwzajemniam !

Opublikowano (edytowane)

@Topic

W ustawieniach permission coś musiałeś pokręcić. Przy grupach powinieneś mieć coś takiego:

To jest ukryta treść, proszę

A w users:

To jest ukryta treść, proszę

@Up

W folderze /plugins/permission masz plik *.yml . Zmień jego nazwę na nazwę twojego świata.

Edytowane przez OrzechMC

Jeśli to czytasz to pewnie gdzieś tutaj u góry jest mój post. Pewnie jest on bezsensowny i nic nie wnosi do tematu bo ja nigdy nie mam nic ciekawego do powiedzenia. Jeśli nadal to czytasz to chyba nieźle Ci się nudzi bo przecież tu nie ma nic ciekawego. Zainteresował Cię ten mój bezsensowny tekst ? Chyba nie ale widać bardzo się nudzisz bo nadal to czytasz. Jestem zwykłym urzytkownikiem tego forum i nikomu nie zabraniam czytania mojego podpisu ale jesteś pewien że chce Ci się to czytać? No ale jak już tyle przeczytałeś to przeczytaj do końca bo jeszcze tylko kilka słów. A właśnie, jeśli znalazłeś błąd w tym tekście za pierwszym razem jak go czytałeś to muszę ci powiedzieć że to nie lada wyczyn. Wielu przed tobą to czytało i go nie znalazło. To chyba na tyle.

Zbieram Plusiki

Daj jednego (+)

Opublikowano

Ok popróbuję ściągnę nowe persamision nazw mam takom sama jak w ustawieniach.

Opublikowano

Usuń wszystko z folderu w permissions users potem wejdz do gry dodaj sie do wlasciciela nastepnie wejdz znowu wejdz do folderu bedziesz mial twój nick potem gracz i wlasciciel usun gracza i wejdz znowu do gry..

10301_1_.jpg
Opublikowano

Nie wiem @up napisz lepiej trochę bo nie rozumiem kolejny plugin ma taki sam blond co za

Opublikowano

dzięki za pomoc, po 2 dniach udało mi się pozbyć tgoo blendu powód okala się plugin jobs nie moza bylo go skasowac