Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NIE BOTUJCIE NA VALHALLI

cipi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UWAGA! NIE BOTUJCIE NA VALHALLI PRZED CHWILA DOSTAŁEM BANA NA MOJE 2 KONTA KORZYSTAŁEM TYLKO IWYLACZNIE Z TEGO BOTA.. KUPCIE SOBIE KBOT-a PŁATNY ALE NIE WYKRYWALNY!

Opublikowano

Vallaha była juz wykryta od 1 wrzucenia na serwer wiec niewiem po co inni na jej uzywaja ;d KBot jednak jest najsolidniejszy ;d

PS.

Jedno mnie ciekawi jak inne boty sa wykrywalne a KBot i IBot nie sa wykrywalne :D

post-370989-0-19282800-1311255374_thumb.png

DAJ MINUSA JESLI UMIESZ :)

Opublikowano

A tam. Dostał bana na konta z flaksem i już ryczy. Tak samo jak napisał kiedyś kolega, to co płatne dobre , to co darmowe np. udo czy bio to odrazu ban. Więc dzis nie botujcie i nie ryczcie jutro że bana dostaniecie -.-

Btw. O tej niewykrywalności Kbota też sie dziwie. Ale słyszałem że to jakiś admin ruski D.O. skumał się z ludzmi i zrobili bota. Nawet ponoć BP ma z tego zyski( nie wiem ile w tym prawdy tylko tak czytałem tutaj).

Opublikowano

:E ja od 12 dni jadę na valhalli i nic no, ale dzisiaj zaprzestaje i kupie se kbota. Niby tylko 4 irki i 21 lf3 ale jednak szkoda mi to stracić :P

Opublikowano

To szkoda ci 4 irków i 21lf3 ? To zostaw na valhali a zrób sobie nowe konto i na nie licencja na kbocie , wtedy szansa na wykrycie na nowy koncie spada do 0% + FE od podstaw.

Opublikowano

jak bociliście na koncie z ostrzeżeniem na darmowym bocie i teraz kupicie licencje to bana i tak wyłapiesz ja bociłem na biobocie wchodziłem co 2 3 dni robiłem skylab i po 3 miesiącach ostrzeżenie więc wiesz :D to że teraz nie masz bana to nie znaczy że potem nie dostajesz

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

Te boty są już dawno wykryte!!! nie wałkujcie tego w nieskończoność^^

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Ja od miesiąca używam valhalli i nie dostałem bana ani ostrzeżenia. Co do kbota był juz temat dlaczego jego uzytkownicy nie są banowani. Bigpoint ma z tego kase dlatego nie banuje tych ludzi ...

Opublikowano

Ja od miesiąca używam valhalli i nie dostałem bana ani ostrzeżenia. Co do kbota był juz temat dlaczego jego uzytkownicy nie są banowani. Bigpoint ma z tego kase dlatego nie banuje tych ludzi ...

To jeszcze nie jest pewna ze BP dostaje kase z licencji KBota nawet jak by dostali 50% ceny to co to jest dla nich 2,5 euro lub 7.5 euro

post-370989-0-19282800-1311255374_thumb.png

DAJ MINUSA JESLI UMIESZ :)

Opublikowano

BioBot v.2.1.4 jest na 97%niewykrywalny i niedużo mniej zbiera uri ale za to jest Darmowy

Ja bym postawił 60%~ niewykrywalny.

Bo mój kolega wlaśnie godzine temu wyłapał bana za biobota. Ja wyłapałem 2 dni temu. Jedynie sfarcilo sie mojemu 2 koledze ktory gra z nami i tez boci na biobocie ale pewnie to kwestia czasu (moze bigpoint nauczyl sie wykrywac biobota?) ? :)

Jutro kupuje KBota i cisne na lajciku :)

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...