Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Wyposażenie Warrock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.Mam do Was pewnie pytanie.Mianowicie postanowiłem zacząć grę w WR nowym kontem i tak się zastanawiam,czy na 1lvl latać z takim wyposażeniem:

1 Slot: Pięści

2 Slot: Colt

3 Slot: K2

4 Slot: Granaty

Czy może z takim:

2 Slot: MP5K

3 Slot: AK47(Kałach^^)

4 Slot: Granaty

Dodam,że do wbicia 6lvl zamierzam poświęcić swoją grę Assaultowi,a potem grać medykiem lub engineerem z takim wyposażeniem:

2.Colt/MP5K

3.K1

4.Medick_KIT_1/SPANNER

Po wbiciu 16lvla zamierzam znów wrócić do Assaulta z takim oto wyposażeniem ^^

1 Slot: Katana

2 Slot: MPK5

3 Slot: FAMAS

4.Slot: Granaty

5 Slot: M4A1/XM8/M60

I teraz pytanie do Was...Co o tym sądzicie? :P

Opublikowano

Jeżeli chcesz grać assasultem, to na początek polecam Ci kupić na 30 dni M4A1 ( pisze, że od 16 lvl ale kupić można od 1 lvl)

Ewentualnie też polecam AUGa dla snipera, taki karabinek, bardzo dobry.

Potem graj medykiem, bo inżynier tylko ma sens z minami m14 i flashami. Kupisz k1 i będzie dobrze ;)

Potem... to zobaczymy ;)

Btw. na 2 slot to jeśli masz kase to kupuj mp5k. I pamiętaj - wszystko co kupujesz to na 30 dni, bo najoszczędniej ;)

Opublikowano

Jeżeli chcesz grać assasultem, to na początek polecam Ci kupić na 30 dni M4A1 ( pisze, że od 16 lvl ale kupić można od 1 lvl)

Ewentualnie też polecam AUGa dla snipera, taki karabinek, bardzo dobry.

Potem graj medykiem, bo inżynier tylko ma sens z minami m14 i flashami. Kupisz k1 i będzie dobrze ;)

Potem... to zobaczymy ;)

Btw. na 2 slot to jeśli masz kase to kupuj mp5k. I pamiętaj - wszystko co kupujesz to na 30 dni, bo najoszczędniej ;)

Bardzo mi pomogłeś ;d Myślałem,że m4a1 jest od 16lvla,a tu proszę :> Grę snajperem i heavy trooperem odrzucam.

Opublikowano

Nie..

Zamiast AK47 wes M4A1.

Wedlug mnie lepsze jest M4 mi dobrze sie nie gra i nie narzekam.

Z tego co wiem to wiekszosc lubi to bronia grac.

I taka ciekawostka dobrze robisz z tym na 6 lvl K1 :)

Opublikowano

Nie..

Zamiast AK47 wes M4A1.

Wedlug mnie lepsze jest M4 mi dobrze sie nie gra i nie narzekam.

Z tego co wiem to wiekszosc lubi to bronia grac.

I taka ciekawostka dobrze robisz z tym na 6 lvl K1 :)

yyy WTF?! ci się tą bronią dobrze nie gra i nie narzekasz? <LoL>

Kolorem czerwonym zaznaczyłem błędy Ort ; )

@Topic może być ale ja ci polecam najpierw nauczyć się grać a potem zrobić nowe konto i rżnąć noobów na Roomach 1-10 :D.

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Opublikowano

OD 1 lvl lepiej nic nie kupuj, bo szybko wbijesz 6 lvl. Na 6 lvl też wszystko dobrze, a od 16 lvl polecam famasa i m60.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Na 1 lvl podam Ci taki zestaw. Ale na początek przypomnę Ci abyś zrobił konto tutaj bo wtedy dostaniesz darmową broń na 30 dni M4 Spectre:

To jest ukryta treść, proszę

I ten zestaw będzie wyglądał tak.

Assault:

1.pięści

2.mp5k

3.m4a1

4.granat

5.-----

Medic:

1.pięści

2.mp5k

3.m4 spectre

4.medic kit.

Na początek taki zestawik Ci wystarczy :)

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

@xArtemzx

Powiem Ci,że już małe,ale zawsze jakieś doświadczenie mam,bo zacząłem grać około 2 miesiące temu,a to jest po prostu nowe konto ;d

@Kondzio56

Kurde,właśnie zastanawiam się czy kupować to mp5k.

@HardkorowyGracz

Ja tez mógłbym wydać dobrą opinię o mp5.O M4 Spectre się nie wypowiem,bo nie używałem,ale znalazłem filmik na youtube,na którym jakiś koleś właśnie ma m4 i nieźle z nim,że tak powiem "koksi",albo gra z jakimiś nubkami,albo ma skilla ;P

Opublikowano (edytowane)

Bierz m4a1 super broń dobry dmg dosyć szybka i maly racoil ak47 nie bierz po 1 droższa po 2 wolniejsza po 3 większe racoil tylko jedynie przewyższa dmg a na 2 slot mp5k bodajże z playspana dostaniesz na 30dni

Edytowane przez MaX095

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Zgadzam się z ludźmi wyżej :D Zamiast AK47 kup M4A1. Jeśli jesteś w stanie to spraw sobie mp5k po przez zalogowanie na playspanie.

Opublikowano

Ok,a mógłby mi ktoś podpowiedzieć jak usunąć konto?xD Bo chcę zrobić nowe z takim samym nickiem i dostać to m4 za free jak Kondzio mówił ;>

Opublikowano

Na początek to najlepiej nie wydawaj dużo dinarów. Jak chcesz zacząć gre assasultem to radzę Ci na początek wziąć m4a1 ponieważ recoil i dmg ma przyzwoite :).

Ty już planujesz co będzie na 16 lv.. :D Jeszcze masz czas do 16lv długa droga przed Tobą :)

Na 6 lv polecam Ci kupić k1 (Na medyka i ener) bo jest według mnie (i zapewne nie tylko mnie) najlepszą bronią dla medyczki i ener. bez premium :)

1329228482-U118767.png

Opublikowano (edytowane)

Chyba konta nie skasujesz, założ nowe na gamecoach.tv na nowym mailu. Na tym pierwszym kup sobie różne bronie, np. aug, m4a1, mp5k, ak47, baretka m93... tyle ile sie da ;D na 3-7 dni i zobaczysz, co Ci się spodoba i na nowym koncie sobie kupisz na 30 dni ;)

Edytowane przez HardkorowyGracz
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...