Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Stwianie serwera+ hosting?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukałem jakiś czas dobrych plików serwerowych 2010...wszystko pięknie ładnie mam już na dysku czyste pliczki na serwer z postawieniem też nie problem ale hmm nie mogę znaleźć na forum co dalej, może byście mi pomogli wybrać jakiś całkiem niezły hosting, a także firmę która udostępnia sms do IS...

wiem że jest tu w sumie spora częsć osób które się na tym znają i mają swoje serwery i mogliby podzielić się swoim doświadczeniem co do tych dwóch rzeczy... nie mogę tego nigdzie zupełnie znaleźć hmm może i nie szukałem tego zbyt mocno ale i tak prosze o pomoc...albo po prostu zapodajcie link do takiego tematu na forum ;P;]

Opublikowano (edytowane)

właśnie również rozpatruje właśnie ta sms DotPay ale z tego co wiem to pobierają prowizję 41 %...to w sumie całkiem sporo, może ma ktoś coś bardziej wygodnego i tańszego a co do tego hostingu widze że jest limit do iluś tam giga transferu rocznego i chyba dla stron www serwery ts i domeny nic więcej a ja potrzebuje hostingu nie dla stronek tylko dla serwera bo ja nie chce postawić na swojej maszynie, no chyba że czegoś nie doczytałem tam na ProSerwer xD ;]

Edytowane przez freezyy
Opublikowano

+ do tego jeszcze może pytanko bardziej do arymana czy potrzebuje to tych twoich plików odrębną stronkę dla serwera czy jest już tam dodana i tylko do edytowania?;]