Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Zoom hack

d'emploi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hacki do LoL'a ? ? ?

Prosze was ... Metina sobie hackujcie ale nie LoL'a ...

Każdy post tego typu będzie karany warnem.

To jest forum o cheatach, a jaki sens ma istnienie forum o cheatach bez cheatów?

Opublikowano

Ehh ludzie, czy ten "cheat" naprawdę sprawi, że od razu wszyscy będą nieśmiertelni, będą składali każdego na kombo? Nie. A więc o co ten krzyk? Ja zawsze mam problem grając kog'mawem [w tym "górnym" teamie] z celowaniem ulti na 3lvlu. Ponieważ widzę tylko 1/2 mojego prawdziwego zasięgu... Rozdzielczości większej nie ustawię, bo ciężko przebić max rozdzielczość ekranu, prawda?

Opublikowano

Według mnie ten hack się przydaje, gdy jesteśmy w teamie na górze i idziemy na bota . Mamy mocno ograniczony widok, bo pasek ze skillami przeszkadza.

4566511400.png

Opublikowano

chyba można za to bana dostać, tak przynajmniej piszą moderatorzy na officialnym forum lola, czy ktoś używa tego i może potwierdzić że nie dostał bana?

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Postarajcie sie ogarnac kamere ja gram na zablokowanej ale warto wiedziec ze klawiszem "y" (domyslnie) mozemy blokowac i odblokowywac kamere co pozwoli nam na to zeby szybko zobaczyc co jest dalej jak i wrocic do poprzedniego stanu choc pewnie wiele osob o tym nie wie:) a nie sciagacie haki do tak wspanialej gry jaka jest lol ;p

u1lc.png
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

U mnie wszystko ładnie działa. Ja bym tego nie nazwał hackiem, bo nie utrudnia to gry innym graczom, a nam minimalnie pomaga ustalić akcję.

Wróciłem ;]

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...