Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Zoom hack

d'emploi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

~po ostatnim update hack nie działał i niedawno wyszła nowa wersja, którą udostępniam~

Witam!

Udostępniam tutaj hacka do gry "League of legends" o nazwie "zoom hack".

Hack pozwala nam oddalić kamere "ile tylko się da" - tutaj prezentacja (nie moja)

http://www.youtube.com/watch?v=YjrOCE2y1Rw

Link:

http://www.speedyshare.com/files/29434389/1AutoZoomHack.rar

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=7ef0e6721344efbd1b2ccc7147c730a584777253b7119a727e15f0fad9a6e7ae-1303510036

Oryginalny temat:

http://www.elitepvpers.com/forum/league-legends/911095-release-autozoomhack.html

INSTRUKCJA:

1.Wyłącz lola

2.Włącz hacka

3.Włącz lola i zagraj jakąś rozgrywkę.

Teraz hack jest już zaaplikowany i nie trzeba za każdym razem już go włączać.

Po zaaplikowaniu patcha utworzy się plik "log.txt"

Hack nie jest mój. Ja go tylko udostępniam

Opublikowano

Kompletnie nie potrzebny hack... Jakby było widać wszystkie krzaki to dobry by był a tak oddalać kamerkę to...

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

takie rzeczy jak przesuwanie kamerki czy adhd w ręce przy grze w lolu to podstawa ;x

imo hack bez sensu bo po co komu takie coś

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

+ za hacka :) zawsze coś, chociaż ja wole, rozwijać swoje umiejętności niż z niego korzystać :)

Opublikowano

Boze gra jest taka fajna zajebista

ja sie bede modlil zeby nie wymyslili hackow do niej ;]

1922035944.gif

ninjack.gif

Uploaded with ImageShack.us

/AceBoy: Proszę się dostować do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek.

Opublikowano

@up nie mogą wymyślić innych hacków do lol'a niż ten i auto-pick. Co do hack'a, sam nie używam ale daje + za wstawkę.

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

Hack będzie cały czas działał czy po aktualizacji trzeba będzie znowu..??

I drugie czy po któreś aktualizacji mogą go zablokować czy coś ??

1393619387-U339575.png

Opublikowano

Słyszałem jeszcze o jednym hacku do last hitowania minionów.

Pewnie takie coś nie istnienie ale zapytać nie zaszkodzi czy ktoś słyszał o takim czymś?

Opublikowano

hack może przestać działać bo mogą coś wprowadzić co by uniemożliwiło jego działanie

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Jak się ustawia wielkość ekranu ? Bo scrollem nie działa a próbowałem na wszystkie z możliwych sposobów... Ktoś niech napisze instrukcję.

Opublikowano

W opcjach masz rozdzielczość. Oddalanie działa scroolem. Niestety za każdym razem gdy włącza się gre trzeba przed tym włączyć hacka.

Opublikowano

W opcjach grafiki mam ustaqwioną rożdzielczość 1366x768 taką jak mam monitor.

Scroll w górę i w dół nie działał...

Opublikowano

Po prostu hacka włączasz przed graniem. Możesz włączyć hacka nawet w czasie wybierania bohaterów. Pamiętaj by uruchamiać z prawami administratora. Oddalasz scroolem.

Opublikowano

I ten hack jest beznadziejny bardzo rzadko mi się przydawał, wole grac na normalnej kamerze. Gdyby bylo takie coś jak money hack albo coś że dostajesz 2k gold na poczaku gry

Opublikowano

No i dobrze, że nie działa grajcie cioty bez hacka nooby pierdolone.

Kurwa jebane polaczki zjebią każdą grę, naprawdę STRASZNIE żałuję, że się urodziłem w taki pojebanym kraju z takimi pojebanymi ludźmi .

Opublikowano

No i dobrze, że nie działa grajcie cioty bez hacka nooby pierdolone.

Kurwa jebane polaczki zjebią każdą grę, naprawdę STRASZNIE żałuję, że się urodziłem w taki pojebanym kraju z takimi pojebanymi ludźmi .

Czekaj, czekaj... Po co robiłeś konto na forum o hackach? Bo ja nie widzę w tym sensu.

Jeżeli nie chcesz wiedzieć o tym że istnieją jakieś cheaty do tej gry, wyjdź z tego forum.

Btw. Zoom hacka nie stworzyli Polacy, nie rozumiem twojego rage'a.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

No do hu** pana już zaczynacie hakowac next gre omg

Ty sie ogarnij.. ten hack pomaga tym, ktorzy maja za mala rozdzielczosc i zle im sie gra..

@BTW

Refresh..

Opublikowano

No, ale bez kitu... Hackujcie sobie w metinie, fpp, ale nie tutaj... To jest idealne forum do dyskusji o postaciach, do porad dla nowych. Zresztą nie zrobicie czegoś takiego jak moneyhack jestem tego pewien, a nawet jeśli to riot by za wiele na tym stracił i nie będą się za przeproszeniem opierdalać jak na warrocku, że nic nie robią z czitami tylko zrobią jakieś zabezpieczenia raz, a dobrze i tyle. Takie moje zdanie - hack bez sensu, grajcie normalnie, a jak nie macie rozdzielczości to ustawcie większą o_O.

Gold Member

nvm

Opublikowano

No, ale bez kitu... Hackujcie sobie w metinie, fpp, ale nie tutaj... To jest idealne forum do dyskusji o postaciach, do porad dla nowych. Zresztą nie zrobicie czegoś takiego jak moneyhack jestem tego pewien, a nawet jeśli to riot by za wiele na tym stracił i nie będą się za przeproszeniem opierdalać jak na warrocku, że nic nie robią z czitami tylko zrobią jakieś zabezpieczenia raz, a dobrze i tyle. Takie moje zdanie - hack bez sensu, grajcie normalnie, a jak nie macie rozdzielczości to ustawcie większą o_O.

Jeśli ktoś ma mały ekran, jak ma ustawić dużą rozdzielczość o_O?

Człowieku - spójrz na nazwę tego forum, na twoją wypowiedź, i jeszcze raz na nazwę. Jak widać - jest to forum o cheatach, więc pisanie rzeczy typu "omg, co za napsy, hackuja kolejna grem, idzcie sobie pograc w metina !!11!", jest bez sensu.

Opublikowano

Ooo trochę dalsze widzenie i od razu hack, uber pro super wspomagacz omg omg omg wszyscy, którzy go używają są niezniszczalni wtf!

N/C

Spróbuję go, lubie grać na locked camerze, więc trochę dalsze widzenie w dól nie zaszkodzi. :)

@edit

Działa, dziękuję! :*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...