Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WallHack i inne cheaty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie szukam kilku chetów czy modyfikacji które zostaną opisane na dole i NIE SĄ WYKRYWALNE .

1. Poszukuję jakiegoś cheata na WallHack lub tylko na NORECOIL .

2. Poszukuje cheata . Polegać on ma na tym iż gdy gram i dostaję z serii ofiar Paczkę to w niej zawsze jest moja wybrana seria ofiar np . AC130 czy strzelec śmigłowca . Więc chodzi o to abym mógł wybrać co jest w mojej paczce .

Pij Mleko - Nie Skazuj Krów Na Bezrobocie

Call_of_Duty_Black_Ops_banner.jpg

Opublikowano (edytowane)

Witajcie szukam kilku chetów czy modyfikacji które zostaną opisane na dole i NIE SĄ WYKRYWALNE .

2. Poszukuje cheata . Polegać on ma na tym iż gdy gram i dostaję z serii ofiar Paczkę to w niej zawsze jest moja wybrana seria ofiar np . AC130 czy strzelec śmigłowca . Więc chodzi o to abym mógł wybrać co jest w mojej paczce .

1. http://www.mpcforum.pl/topic/296750-spishacki-tuty-i-inne-przydatne-tematy/ - tu masz spis hacków,

2. Taki hack nie istnieje, raczej jest, że odblokowujesz sobie konsole i potem wpisujesz odpowiednią komęndę, nie działa już na oryginalnym mw2 tylko na AlterIW,

Edytowane przez Tot4l_Own4g3
Opublikowano (edytowane)

Ja potrzebuje tych chetów do Aiw ;]

Ten spis jest stary . I nie wiem które są niewykrywalne.

Więc jeszcze raz ponawiam prośbę o podanie NIEWYKRYWALNYCH chetów czy innych sposobów .

Edytowane przez MecenPor

Pij Mleko - Nie Skazuj Krów Na Bezrobocie

Call_of_Duty_Black_Ops_banner.jpg

Opublikowano (edytowane)

Ja potrzebuje tych chetów do Aiw ;]

Ten spis jest stary . I nie wiem które są niewykrywalne.

Więc jeszcze raz ponawiam prośbę o podanie NIEWYKRYWALNYCH chetów czy innych sposobów .

1. Nie ma,

2. Nie ma tagiego cheata! To są zwykłe komendy do konsoli, musisz być hostem. Napiszę Ci jak to zrobić.

Włacz Aiw, wciśnij Alt+tab i wpisz w konsoli "party_hostmigration 0" (bez " "), wróć i kliknij znajdź grę, wybierz tam tryb, jak masz słabego neta długo będziesz czekać. Jak dołączy za mało osób, żeby rozpocząć grę wciśnij alt+tab i wpisz w konsoli party_minplayers "1" gra powinna się rozpocząć, po załadowaniu gry powinno dołączyć więcej graczy, znów klikasz alt+tab i wpisujesz w konsoli takią komendę:

To jest ukryta treść, proszę

Tu masz pełną liste killstreaków z paczki, poprstu zamień nuke na inną nazwę (np. ac130) w tej komendzie co podałem wyżej.

To jest ukryta treść, proszę

Każdy kto zdobędzie pake też będzie dostawał w niej to na co wpisałeś komendę.

Edytowane przez Tot4l_Own4g3
Opublikowano

No i na cholere mu to podajesz, jak na alteriwnecie jest antycheat i wszystkie hacki sa teraz wykrywalne i czekamy na nowego. MPGH.Net polecam i przeglądaj dział z MW2. Za jakiś czas pewnie coś się pojawi.

A jak chcesz mieć zawsze z paczki różne rzeczy to musisz hostować grę i wpisać te komendy co są wyżej.

29dvaqe.jpg
Opublikowano

No i na cholere mu to podajesz, jak na alteriwnecie jest antycheat i wszystkie hacki sa teraz wykrywalne i czekamy na nowego. MPGH.Net polecam i przeglądaj dział z MW2. Za jakiś czas pewnie coś się pojawi.

A jak chcesz mieć zawsze z paczki różne rzeczy to musisz hostować grę i wpisać te komendy co są wyżej.

Dobra, dobra usunąłem link.

Btw NetCoders jest nie wykrywalny na Alterze

Opublikowano

Witajcie szukam kilku chetów czy modyfikacji które zostaną opisane na dole i NIE SĄ WYKRYWALNE . 1. Poszukuję jakiegoś cheata na WallHack lub tylko na NORECOIL . 2. Poszukuje cheata . Polegać on ma na tym iż gdy gram i dostaję z serii ofiar Paczkę to w niej zawsze jest moja wybrana seria ofiar np . AC130 czy strzelec śmigłowca . Więc chodzi o to abym mógł wybrać co jest w mojej paczce .

1) Jeżeli jakiś hack będzie niewykrywalny to ktoś go wrzuci.

2) :O ?

Btw NetCoders jest nie wykrywalny na Alterze

Ale nC jest płatne i dość drogie ;).

Zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...