Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siema. Otatnio mam prolem z Tmodem bo jak sgofigurowałęm ( peweni źle) wyskoczył mi bład i serwer sie nieodpala

a jak od gosica sciognołęm ma mtaki sam problem dobrze byłp wszto sgofigurowane a wyskakuje mi taki bład :

2011-07-14 20:38:52

System.IO.FileNotFoundException: Could not load file or assembly 'System.Data.SqlServerCe, Version=3.5.1.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=89845dcd8080cc91' or one of its dependencies. Nie można odnaleźć określonego pliku.

File name: 'System.Data.SqlServerCe, Version=3.5.1.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=89845dcd8080cc91'

at Terraria.Database.Connect()

at Terraria.Database.Initialize()

at Terraria.MainMod.RunCli()

at Terraria.MainMod.Run(Object main, String[] args)

at CallSite.Target(Closure , CallSite , Type , Object , String[] )

at System.Dynamic.UpdateDelegates.UpdateAndExecuteVoid3[T0,T1,T2](CallSite site, T0 arg0, T1 arg1, T2 arg2)

at Terraria.MainMod.EntryPoint(String[] args)

at Terraria.ProgramServer.Main(String[] args)

WRN: Assembly binding logging is turned OFF.

To enable assembly bind failure logging, set the registry value [HKLM\Software\Microsoft\Fusion!EnableLog] (DWORD) to 1.

Note: There is some performance penalty associated with assembly bind failure logging.

To turn this feature off, remove the registry value [HKLM\Software\Microsoft\Fusion!EnableLog].

Bedą + i -

A drugi to taki że jak drugi raz włoczyłem serwer na zwykłych plikach to stworki jużsie nierespią :/

Edytowane przez TheSeratrix

gfcentergif-2.gif

WTF a to jak sie tu znalazło ?!

Opublikowano (edytowane)

Aby dodać admina otwórz plik server.proporties znajdź opPassword=123 i zmień 123 na interesujące cię hasło. Potem podczas gry wpisz komendę /oplogin 123 (lzamiast 123 hasło które podałeś w server.proporities). napisz czy działa.

Edytowane przez AimBoter
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...