Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Właśnie pykam sobie w CA ( Combat arms ) i zastanawiam się, czy grać tam dalej czy może w crossfire? Gdzie się lepiej gra? Gdzie dostane więcej za konto ? Bo w późniejszym czasie ( może koło początku roku ) Planuje sprzedać postac...

Proszę o uzasadnienie odpowiedzi ;) Naprawde mi zależy, za odpowiedzi będą +/- jak kto woli

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano (edytowane)

Grałem kiedyś w CA i powiem Ci, że jak dla mnie to jest gra na krótką metę, szybko się nudzi ponieważ każdy tam jedzie na spray'u i długość grania prawie w ogóle nie zmienia twojego skilla.

A od kiedy się przeniosłem na CF (ok. rok temu) w ogóle nie myślę o zmianie gry, masz różne odrzuty broni i z czasem stajesz się coraz lepszy więc gra staje się coraz ciekawsza i w ogóle się nie nudzi.

Polecam Ci zmianę ;)

Edytowane przez SpecteRxCF
Opublikowano

Tylko że... Ja chcę sprzedać konto a jak patrzyłem na allegro to ludzie nie sprzedają kont w crossfire ;x

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano (edytowane)

Ja widziałem konta z crossfire na allegro, a jak jest mało kont tym lepiej do sprzedaży bo zauważyłem,że kto wystawia konta na sell to sprzedaje a ty sprzedaż tym bardziej bo mało kont na sprzedaż a więcej osób zainteresowanych tymi kontami. <<<< JA TAK SĄDZĘ >>>>

Edytowane przez Kilde-PL
Opublikowano

Mi się wydaje że za konto do CrossFire zarobisz, złapiesz skilla, zdobędziesz dobrae staty, kupisz fajne bronie. Zp tak na prawde nie jest potrzebne,bez tego da się zyć. A po drugie CrossFire jest o niebo lepsze od CombatArms.

9084712_4_8.png <===================== Na tym koncie nie hakuje.

30487.png33608.png

18561.jpg16891.gif

8361.gif18472.jpg

Opublikowano

W CF-ie jest o niebo mniej hackerów niż w CA oraz jak pisał UP bez wydawania prawdziwej kasy można życ i wcale dużo nie tracić :)